Doorgaan naar hoofdcontent

Mogelijkheid om SDE++- subsidieaanvraag in concept klaar te zetten

Mogelijkheid om SDE++- subsidieaanvraag in concept klaar te zetten

De subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie en klimaattransitie (SDE++) opent op 24 november 2020.

Lees verder

Aanvragen invoercertificaten rundvlees november 2020

Nieuwsbericht 20.076 – In november kunt u weer invoercertificaten aanvragen voor 2 rundvleesregelingen. Met deze invoercertificaten kunt u het vlees met een verlaagd of 0%-tarief invoeren.

Lees verder

Digitale Frans-Nederlandse bijeenkomst over circulaire economie en afvalmanagement

Werkt u in de milieusector? En wilt u meer weten over circulaire economie en afvalmanagement in Frankrijk? Neem dan op 12 november deel aan de digitale Frans-Nederlandse bijeenkomst op dit gebied.

De afgelopen jaren was de Nederlandse industrie altijd aanwezig op Pollutec, de 2-jaarlijkse beurs in Lyon op het gebied van afvalmanagement, milieutechnologie en cleantech. Door de COVID-19-pandemie gaat deze beurs dit jaar fysiek niet door. Nederlandse bedrijven krijgen nu de kans om online marktkennis op te doen en in contact te komen met partners in Frankrijk.

Lees verder

Betalingsrecht € 259,73 waard in 2020
Waarde betalingsrecht 2020

Heeft u betalingsrechten uit het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB)? Wij hebben de nieuwe waarde van een betalingsrecht berekend. In 2020 is een betalingsrecht € 259,73 waard.

Lees verder

Studenten, ondernemers én docenten leren samen in Learning Labs

Studenten moeten de collegezaal uit en de wijken in, om ideeën voor sociaal ondernemerschap te vinden en te ontwikkelen. Met de aanpak 'Learning Labs' timmert de Universiteit Utrecht samen met het Social Enterprise Lab aan de weg. 

5 jaar na het begin zijn 45 initiatieven uitgewerkt in 3 Utrechtse wijken. Een interview met universitair docent Peter Linde en Sam van Zandvoord van het Social Enterprise Lab: "We leren iedere dag zoveel. Niet alleen de studenten, maar ook de docenten."

Lees verder