Doorgaan naar hoofdcontent

Koers Slack stijgt na geruchten overname Salesforce

Koers Slack stijgt na geruchten overname Salesforce
De koers van het aandeel Slack noteert 25 procent hoger (36 dollar) na geruchten dat Salesforce het bedrijf achter de zakelijke chatapp wil overnemen.
Lees verder

Noorse Autostore-distributeur naar Gelderland
Het Noorse Element Logic breidt uit naar Nederland. Na de opening van dochters in Zweden, Denemarken, Finland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Polen en Frankrijk, heeft Element Logic nu een vestiging in het Gelderse Elst geopend.
Lees verder

'Online bestedingen feestdagen VS dit jaar 38,2 miljard dollar'
De komende vijf dagen spenderen Amerikaanse consumenten naar schatting een record van 38,21 miljard dollar aan onlinebestellingen. Grotendeels dankzij de coronacrisis, waardoor fysieke winkels worden vermeden.
Lees verder

Frankrijk wil techbelasting alsnog incasseren
Frankrijk gaat nu toch weer, na uitstel, een belasting voor techbedrijven heffen. Het land wachtte vergeefs op een wereldwijde overeenkomst over wat in de wandelgangen de Apple belasting wordt genoemd.
Lees verder

Grote belangstelling voor elektrische auto van maker iPhone
Bijna honderd bedrijven hebben interesse getoond in het platform van Foxconn dat het 'Android voor elektrische auto's' moet worden. De auto-industrie en branchevreemden investeren honderden miljarden euro's.
Lees verder

Belgische digitale ondernemingen fuseren
Drie Belgische digitale bureaus Craftzing, Nificent en Pointbreak gaan voortaan samen verder onder de naam Craftzing Group. De 'digitale transformatiestudio' die door de fusie ontstaat telt vijftig werknemers.
Lees verder

Simpel is de grote winnaar van Website van het Jaar 2020!
Op 26 november 2020 is Simpel door het Nederlands publiek verkozen tot dé 'Website van het Jaar 2020' en is daarmee de overall winnaar van de 20e editie van deze spannende verkiezing.
Lees verder

5 miljoen gebruikers voor ING Mobiel Bankieren App
Het gebruik van de Mobiel Bankieren App onder ING-klanten groeit hard. Negen jaar na de introductie van de app in 2011 is het aantal gebruikers in 2020 gestegen naar 5 miljoen.
Lees verder

KB geeft middeleeuwse plaatjes nieuw leven als memes
De Koninklijke Bibliotheek lanceert de middeleeuwse meme generator. Daarmee kan iedereen een nieuwe betekenis geven aan middeleeuwse afbeeldingen, en ervaren hoe in de middeleeuwen afbeeldingen werden gebruikt om een boodschap te verspreiden – net als vandaag.
Lees verder