Doorgaan naar hoofdcontent

Geen uitstel voor Black Friday in België

Geen uitstel voor Black Friday in België
De Belgische Minister van Economie Pierre-Yves Dermagne (PS) krijgt het niet voor elkaar om Black Friday te verbieden. De handelsfederaties houden vast aan het koopfestijn.
Lees verder

Logitech G onthult zijn lichtste esports gamingmuis tot nu toe
Logitech heeft de Logitech G PRO X SUPERLIGHT onthuld, zijn lichtste draadloze esports gamingmuis tot nu toe.
Lees verder

Half miljard Instant Payments tussen Nederlandse banken
Sinds de allereerste Instant Payment in februari 2019 zijn er afgelopen oktober meer dan 500 miljoen onmiddellijke overboekingen tussen verschillende Nederlandse banken uitgevoerd. Dat meldt de Betaalvereniging maandag.
Lees verder

Trump fans vluchten naar conservatieve (online) media
Hoewel Donald Trump in tweets volhoudt dat hij de verkiezingen heeft gewonnen, gaat menigeen ervan uit dat op 20 januari Joe Biden als president van de VS worden geïnaugureerd. Links en rechts wordt gespeculeerd over wat Trump daarna gaat doen. Maar plannen voor een eigen (online) tv zender lijken niet erg realistisch.
Lees verder

Apple: Windows op nieuwe Macs in principe mogelijk
Met de overgang van Intel naar ARM-processoren is het niet meer mogelijk om Windows te installeren op de nieuwe generatie Macs. Maar softwarebaas Craig Federighi zegt dat dit wel zou kunnen als Microsoft dat wil.
Lees verder

Minister wil mogelijkheid vliegticketgarantiefonds onderzoeken
Minister Cora van Nieuwenhuizen is bereid om samen met ANVR, ANWB, Consumentenbond en SGR de mogelijkheid te onderzoeken van een […]
Lees verder

Internetsatellietbedrijf OneWeb maakt doorstart
Internet satellietbedrijf OneWeb maakt een doorstart. De onderneming is nu officieel eigendom van een consortium bestaande uit de Britse regering en Bharti Global uit India.
Lees verder

Publicis aan de slag voor Loove Kwekers
Looye Kwekers heeft Publicis Groupe geselecteerd voor al haar marketing- en communicatieactiviteiten. Het bureau wordt verantwoordelijk voor strategie, creatie, productie en media en zal vanuit Amsterdam per direct aan de slag gaan voor de Nederlandse, Belgische en Duitse markt.
Lees verder

Veiling 5G frequenties in België pas over een jaar
Het duurt zeker nog een jaar voordat in België de radiofrequenties voor 5G onder de hamer gaan. Dat zegt minister van Telecommunicatie Petra De Sutter (Groen) in een interview met De Tijd.
Lees verder