Doorgaan naar hoofdcontent

"Expertteam Woningbouw adviseerde met de bouwopgave"

"Expertteam Woningbouw adviseerde met de bouwopgave"

Ook het Noord-Brabantse Cranendonck heeft een bouwopgave. De komende jaren moeten er honderden woningen bij. De gemeente schakelde het Expertteam Woningbouw in.

Lees verder

Online conferentie I'm in: over POP3 en het nieuwe GLB

2023, dan begint het nieuwe GLB. Dit nieuwe beleid gaat toekomstbestendig boeren sterker belonen. Maar hoe gaat dat precies? En op welke manier gaan we dat bereiken? Laat u hierover bijpraten bij de online conferentie I'm in en doe ook mee!

Lees verder

Gratis app maakt informatie circulair bouwen laagdrempelig vindbaar

Wat houdt circulair bouwen en ontwerpen in? Waar vind ik duurzame gebouwen? En: hoe geven architecten invulling aan stedelijke opgaven?

Lees verder

Octrooiblog: Octrooien - het mes snijdt aan 2 kanten

Veel mensen en bedrijven zien de economische waarde van octrooien. Anderen zeggen dat octrooien bedrijven te veel macht geven.

Lees verder

De Week van de Circulaire Economie 2021

De week van de Circulaire Economie is van maandag 1 t/m zaterdag 6 februari 2021. Het Versnellingshuis Nederland Circulair! organiseert deze week voor de 6e keer. Inschrijven is vanaf december mogelijk.

Deze week krijgen door het hele land goede voorbeelden een podium. Ook ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Samen maken deelnemers hun verhaal rond!

Het doel van de week is professionals mee te nemen naar een circulaire economie.

Lees verder