woensdag 4 november 2020

"Een EED Energie-audit toont waar mogelijkheden tot besparing liggen"

"Een EED Energie-audit toont waar mogelijkheden tot besparing liggen"

Een EED Energie-audit maakt bedrijven bewust van hun energieverbruik en besparingsmogelijkheden. Zo benut glasfolieproducent Sekisui S-Lec mogelijkheden om zowel kosten als energie te besparen. Ook groente- en fruitverwerkend bedrijf Coroos ziet voordelen: "Het helpt ons bij te dragen aan een duurzamere wereld."

Bijna alle grote bedrijven zijn verplicht om eens in de 4 jaar een EED-audit uit te voeren. Deze verplichting komt voort uit de Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED). Het doel is onder andere om bedrijven te stimuleren energie te besparen.

Lees verder

Grote belangstelling voor Interessepeiling IPCEI Waterstof

De resultaten van de Interessepeiling IPCEI Waterstof zijn bekend. Uit de projecten die zijn ingediend, wordt een selectie gemaakt.

Lees verder

Kabinet stimuleert bedrijven te investeren met BIK

Het kabinet stimuleert bedrijven om investeringen te doen met de nieuwe Baangerelateerde Investeringskorting (BIK).

Lees verder

Webinar Zakendoen in Costa Rica, Colombia en Panama, na corona

Latijns-Amerika is van het slot. Na een maandenlange corona-lockdown gaan de economie├źn in Latijns-Amerika langzaam weer open. Bent u benieuwd naar de kansen die dat biedt voor uw bedrijf? Meld u dan aan voor het webinar 'Economic outlook Costa Rica, Colombia and Panama' op 18 november.

Dit is het tweede webinar in een reeks van 3 over nieuwe handels- en investeringskansen voor Nederlandse bedrijven in Latijns-Amerika. Uitgangspunt zijn de recente economische vooruitzichten die de regeringen in de regio hebben opgesteld.

Lees verder

Jong Leren Eten viert 4-jarig bestaan met mooie resultaten

Het programma Jong Leren Eten bestaat in 2021 vier jaar! De resultaten zijn alvast samengevat in een feestelijk magazine.

Lees verder