Doorgaan naar hoofdcontent

Dit kan zomaar Hamiltons laatste jaar zijn

Dit kan zomaar Hamiltons laatste jaar zijn
Terwijl Mercedes alvast de eerste titel van het seizoen mocht ophalen, wist Max Verstappen opnieuw geen punten te pakken op Italiaanse bodem. Door een klapband eindige de Grote Prijs van Imola voor de Red-Bull-coureur in het grind.
Lees verder

PostNL: 1.000 man extra voor eindejaarsdrukte
Post- en pakketbezorger PostNL heeft in het derde kwartaal van het jaar meer omzet geboekt, vooral dankzij de pakketdivisie. PostNL sloot het derde kwartaal af met een omzet van 742 miljoen euro. Daarvan was 490 miljoen euro afkomstig van de pakketdivisie. Een jaar eerder zette PostNL 636 miljoen...
Lees verder

'Laatste lichtpuntje valt weg met nieuwe coronamaatregelen'
Het kabinet gaat de coronamaatregelen morgen waarschijnlijk aanscherpen. Dat melden ingewijden aan verschillende media. Theaters, bioscopen en musea zouden de deuren moeten sluiten. De theaterbranche hoopt dat het zover niet gaat komen.
Lees verder

'Een failliet KLM is rampzalig'
Onno Ruding vindt dat er een akkoord moet komen bij KLM. Dat zegt de oud-minister van Financiën in BNR Zakendoen. Een faillissement zou volgens Ruding rampzalig zijn.
Lees verder

'Top van curve lijkt er eerder dan gedacht'
Als we ook na het weekend geen verdere groei van het aantal ziekenhuisopnames zien, kan het zomaar zijn dat de curve afvlakt en het aantal besmettingen gestaag verder daalt. Dat zegt ic-arts Diederik Gommers in de BNR-podcast Vraag het Gommers.
Lees verder

Cabinepersoneel KLM: Proces niet goed verlopen
De Vereniging Nederlands Cabinepersoneel (VNC) vindt dat het proces rond de onderhandelingen met KLM niet goed verlopen is. De VNC vindt het vreemd dat minister Hoekstra afgelopen vrijdag met een clausule kwam, maar wil de toekomst van KLM zelf niet op het spel zetten.
Lees verder

Verkiezingscampagne VS draait puur om opkomst
De Amerikaanse verkiezingen breken morgen aan. Voor de kampen van zowel Trump als Biden nog een laatste kans om kiezers naar de stembus te krijgen, want de Amerikaanse kiezer hoeft niet meer overtuigd te worden.
Lees verder

Museumvereniging heeft begrip voor extra maatregelen
Het kabinet overweegt strengere coronamaatregelen. Eén daarvan is het tijdelijk sluiten van theaters, bioscopen en musea. Die laatste groep zou het begrijpen als het kabinet inderdaad tot deze maatregel overgaat.
Lees verder

Maasstad Ziekenhuis monitort coronapatiënten via app
Het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam houdt de gezondheid van coronapatiënten via een app in de gaten. Hierdoor kunnen die patiënten eerder naar huis en komen er weer bedden vrij. Je moet alleen wel digitaal vaardig zijn.
Lees verder

Trump zet advocaten al aan het werk
President Trump heeft de pers verteld dat hij zijn advocaten snel aan het werk gaat zetten na de verkiezingen. Mogelijk zou hij zichzelf al na de eerst polls tot winnaar willen uitroepen. Emiritus hoogleraar staatsrecht van de UvA Jit Peters snapt waarom Trump dit doet.
Lees verder

Metro-ongeluk Spijkenisse gaat de wereld over
Een metrostel dat bovenop een walvisstaart ligt. Spijkenisse is vannacht opgeschrikt door een bizar metro-ongeluk dat wereldwijd de aandacht trekt. Een metro knalde door een stootblok heen, werd gelanceerd en belandde bovenop het kunstwerk.
Lees verder

FNV akkoord met reddingsplan KLM, VNV nog niet
Vakbond FNV stemt na aanvullende afspraken alsnog in met het reddingsplan voor KLM. De pilotenvakbond VNV ligt nog wel dwars.
Lees verder