donderdag 26 november 2020

Business Week Central and Eastern Europe

Business Week Central and Eastern Europe

Weet u welke kansen er in Centraal- en Oost-Europa liggen voor uw bedrijf? Bent u een ervaren exporteur en heeft u interesse om nieuwe, zeer kansrijke markten te betreden? Neem dan op 8 en 9 december deel aan de online Business Week Central and Eastern Europe.

De situatie rondom corona zorgt ervoor dat steeds meer (exporterende) bedrijven zich moeten heroriënteren op de internationale markt. In 2021 zullen steeds meer bedrijven zich richten op markten die dichter bij de thuismarkt liggen.

Lees verder

Save the date: ISDE Webinar

Wilt u meer weten over de wijzigingen in de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) per januari 2021? Volg dan onze ISDE webinar op 15 december 2020.

Lees verder

Khanem Fashion: "Lef tonen betekent ook je kwetsbaar opstellen"

Met haar bedrijf Khanem Fashion, dat gericht is op de Irakese markt, weet Shapol Majid wat het is om in onzekere tijden een internationaal bedrijf te runnen. Nu komt daar de coronacrisis bij. Haar hele productie- en verkoopketen heeft ze drastisch moeten omgooien. Het maakt haar lef én drive om internationaal te ondernemen er niet minder om.

Lees verder

Webinar over handel tussen Nederland en Ierland na Brexit

Bent u geïnteresseerd in uw kansen en mogelijkheden in Ierland na de Brexit? En wilt u weten hoe andere bedrijven zich hierop hebben voorbereid? Neem dan op 8 december deel aan het webinar over handel tussen Nederland en Ierland na Brexit.

Lees verder

TVL Q4 2020: bijna 9.000 aanvragen op dag 1

Op de 1e dag van de opening van TVL Q4 2020 ontving RVO al bijna 9.000 aanvragen.

Lees verder