woensdag 25 november 2020

Amerikaanse staten beginnen antitrustzaak tegen Google

Amerikaanse staten beginnen antitrustzaak tegen Google
Een groep Amerikaanse staten dient volgende maand een antitrustzaak in tegen Google. De zaak staat los van de antitrustzaak die in oktober door het Amerikaanse ministerie van Justitie is aangespannen, maar men wil wel gaan samenwerken.
Lees verder

Accenture koopt Spaanse 5G-specialist
Accenture koopt voor een onbekend bedrag de 5G-specialist Arca om zich te vestigen in een ontluikende markt voor een nieuw soort industriƫle datadiensten.
Lees verder

PostNL rekent webwinkels hoger tarief tijdens feestdagen
Duitse pakketdiensten doen het sinds vorig jaar, PostNL doet het sinds 20 novemer jongstleden: een piektoeslag of 'sinterkersttarief' in rekening brengen aan webwinkels en andere zakelijke klanten.
Lees verder

Vijftig miljoen downloads Google Podcasts, blijft klein
De downloadteller van de mobiele app Google Podcasts is over de vijftig miljoen heen gegaan. Vergeleken met andere apps is dat bijster weinig voor een tech- en mediagigant als Google.
Lees verder

Branchevereniging daagt Kamer van Koophandel voor de rechter wegens onrechtmatig beperken Handelsregister
De Vereniging voor zakelijke B2B informatie begint een rechtszaak tegen de Kamer van Koophandel (KVK) wegens een 'onrechtmatig beroep op het databankenrecht'.
Lees verder

Bpost komt met extra maatregelen om alle pakjes te kunnen leveren
Bpost neemt toch extra maatregelen om alle pakjes op tijd te kunnen afleveren. Vrijdag kon het Belgische postbedrijf dat nog niet garanderen.
Lees verder

Budbee gaat pakketjes fonQ bezorgen
Het hoge serviceniveau van de nieuwe pakketbezorger was voor woonwinkel fonQ de reden om met Budbee in zee te gaan.
Lees verder

Tijd voor een upgrade van het thuiskantoor
Werknemers van Twitter kunnen zo lang als ze willen thuiswerken en bij Google is dat nog zeker tot de zomer van 2021. Het coronavirus zorgt ervoor dat we wezenlijk anders zijn gaan werken. Als je de experts mag geloven is dat permanent.
Lees verder

Orangedotcom verzorgt SEO Tony's Chocolonely
Orangedotcom gaat samenwerken met Tony's Chocolonely om de 100% 'slaafvrije chocolade' beter vindbaar te maken in Google. Ook gaat Orangedotcom ervoor zorgen dat de chocolade nog makkelijker online besteld kan worden.
Lees verder