dinsdag 24 november 2020

Aanvragen invoercertificaten paddenstoelenconserven 2021

Aanvragen invoercertificaten paddenstoelenconserven 2021

Nieuwsbericht 20.084 – Vanaf 1 januari 2021 wijzigt het beheer van de tariefcontingenten voor agrarische producten met certificaten. Dat geldt ook voor de sector paddenstoelenconserven.

Lees verder

Aanvragen invoercertificaten varkensvlees 2021

Nieuwsbericht 20.087 – Eind november en begin december kunt u invoercertificaten aanvragen voor varkensvlees. De contingenten die openen op 1 januari vallen onder nieuwe bepalingen.

Lees verder

Aanvragen invoercertificaten rundvlees 2021

Nieuwsbericht 20.086 – Eind november tot begin december kunt u aanvragen voor certificaten in de sector rundvlees. De contingenten die openen op 1 januari vallen onder nieuwe bepalingen.

Lees verder

Vlaams-Nederlandse Netwerkbijeenkomst Infrastructuur

Wilt u uw netwerk in de infrastructuursector in Belgiƫ uitbreiden? Doe dan op 14 december mee met deze virtuele netwerkbijeenkomst, het startpunt voor een publiek-private dialoog tussen Nederland en Vlaanderen.

Nederland en Vlaanderen staan voor de grote opgave om hun infrastructuur op peil te houden en te verduurzamen. Nieuwbouw en vervangings- en renovatiewerkzaamheden zijn belangrijk voor de versteviging van onze gezamenlijke positie als gateway naar Europa.

Lees verder

Mkb kan vanaf 25 november TVL Q4 2020 aanvragen

Ondernemers die door de coronamaatregelen moeite hebben om hun vaste lasten te betalen, kunnen vanaf 25 november de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) aanvragen.

Lees verder