Doorgaan naar hoofdcontent

12 jaar convenant Schone en zuinige agrosectoren

12 jaar convenant Schone en zuinige agrosectoren

In 2008 hebben de overheid en de agrosectoren afspraken gemaakt over energie en klimaat. Bent u benieuwd naar de resultaten van deze sectoren? En wat er nodig is voor een nog duurzamere toekomst? Neem dan deel aan het online evenement '12 jaar convenant Schone en zuinige agrosectoren'.

Het doel van het convenant was om de agrosectoren verder te verduurzamen. De meeste doelen zijn bereikt: minder uitstoot van broeikasgassen, veel duurzame energie en innovatieve technieken.

Lees verder

Wijzigingen voor aanvragen invoercertificaten olijfolie 2021

Nieuwsbericht 20.081 – Vanaf 1 januari 2021 wijzigt het beheer van de tariefcontingenten voor agrarische producten met certificaten. Dat geldt ook voor het contingent olijfolie uit TunesiĆ«.

Lees verder

Wijzigingen voor aanvragen invoercertificaten granen 2021

Nieuwsbericht 20.080 – Vanaf 1 januari 2021 wijzigt het beheer van de tariefcontingenten voor agrarische producten met certificaten. Dat geldt ook voor de graansector.

Lees verder

Trends internationaal ondernemen in 2020: "We moeten onszelf opnieuw uitvinden"

In 2020 loopt alles anders door COVID-19. De impact daarvan op internationaal zakendoen is groot. Het Business Development-team van RVO Internationaal Ondernemen dat kansen in het buitenland aan het Nederlandse bedrijfsleven koppelt, blikt terug. Wat zien zij als de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de markt van 2020? Teammanager Jelle Nijdam en teamcoƶrdinator Martijn Schol bespreken 5 trends.

Lees verder

Virtuele handelsmissies: "Je moet echt leren omdenken"

Hoe organiseer je handelsmissies in tijden van corona? Hoe breng je ondernemers in contact met bedrijven aan de andere kant van de wereld? De handelsmissies moesten opnieuw (digitaal) uitgevonden worden. Dat was de missie van het missieteam van RVO. "We zitten nu echt in een leerproces."

Lees verder