Doorgaan naar hoofdcontent

Zoekmachinereclame bij Google over hoogtepunt heen

Zoekmachinereclame bij Google over hoogtepunt heen
De omzet uit reclame bij Googles zoekmachine groeide in het afgelopen kwartaal met maar 6,5 procent. Daarmee is het de kleinste groeier, overschaduwd door YouTube en Cloud.
Lees verder

Amazon op kantelpunt: niet meer primair webwinkel
Exact vijftig procent van Amazons omzet kwam in het derde kwartaal nog uit eigen e-commerceactviteiten. Dat neemt verhoudingsgewijs ver af, omdat de andere divisies harder groeien.
Lees verder

Performancebureau Booming in handen van Intracto
Intracto Group legt voor de uitbouw van zijn Amsterdamse campus de hand op het onafhankelijke performancebureau Booming.
Lees verder

Online omzet in september bijna 35 procent hoger
De online omzet in Nederland was in september 34,8 procent hoger dan in dezelfde maand een jaar eerder. Webwinkels (als hoofdactiviteit verkoop via internet) hebben 29,6 procent meer omgezet. Dat meldt het CBS vandaag.
Lees verder

Elf miljoen euro voor Nederlandse start-up CodeSandbox
EQT Ventures leidt de tweede investeringsronde in CodeSandbox. De start-up uit Twente die naar Amsterdam verkaste, vangt in deze ronde 12,7 miljoen dollar.
Lees verder

Proximus boekt solide financiële resultaten, maar sluit winkels
Proximus sluit vanaf maandag zijn winkels vanwege de situatie rond corona. Mogelijk wordt vandaag door de Belgische regering besloten tot een volledige lockdown.
Lees verder

Huawei lanceert slimme zonnebril
Huawei onthult heeft een dezer dagen de HUAWEI x Gentle Monster Eyewear II gelanceerd, een nieuwe generatie slimme brillen ontwikkeld met modemerk Gentle Monster. Voor alle duidelijkheid: het is geen kopie van Google Glass. Je kunt alleen mee bellen en muziek luisteren.
Lees verder

Mogelijk toch noodverlenging voor etherfrequenties
De Tweede Kamer wil dat er alsnog een tijdelijke verlenging komt van de vergunningen voor de etherfrequenties van commerciële radiozenders. De zenders hebben daarom gevraagd omdat ze het vanwege corona moeilijk hebben. Staatssecretaris Keijzer wilde het verzoek aanvankelijk niet honoreren.
Lees verder

Nieuw fulfillmentcentrum Active Ants, verdubbelt capaciteit
Fulfillmentspecialist Active Ants opent een nieuwe locatie in Roosendaal en vergroot daarmee zijn capaciteit van drie naar op termijn elf miljoen pakketjes. Directeur Jeroen Dekker breidt zijn activiteiten volgend jaar uit naar België en daarna Duitsland.
Lees verder