Doorgaan naar hoofdcontent

Virtuele missie duurzaam ondernemen en innoveren Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Virtuele missie duurzaam ondernemen en innoveren Noordrijn-Westfalen, Duitsland

Bent u actief op het gebied van mobiliteit, smart industry of waterstof? Wilt u deze expertise in de regio Noordrijn-Westfalen inzetten? Of wilt u meer weten over de recente ontwikkelingen binnen deze thema's in deze Duitse deelstaat? Neem dan op 26 en 27 november deel aan de virtuele economische missie.

De missie is gericht op duurzaam ondernemen en innoveren. Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, neemt ook deel aan het programma.

Lees verder

"Hup daar gingen we." De Zweedse start van een idealistisch chocoladebedrijf

Zweden zijn bewuste consumenten én ze zijn de grootste snoepers ter wereld. Een kansrijke markt dus voor de idealistische Nederlandse chocolademakers van Tony's Chocolonely. Maar hoe kreeg Tony's vaste voet aan de grond in Zweden?

Ter gelegenheid van een voorstelling van de film The Chocolate Case, brachten enkele medewerkers van het bedrijf een bezoek aan de Nederlandse ambassade in Stockholm. Medewerkers van de ambassade spraken met Tony's-marketeers Maudi Admiraal en Eveline Paulussen.

Lees verder

Doe mee aan de internetconsulatie DKTI-transport

Ondernemers kunnen tot en met 5 november 2020 meedoen met de internetconsultatie voor de regeling Demonstratie klimaattechnologieën en -innovaties in transport (DKTI-transport).

Lees verder

Digitale informatiesessie One Single Hub fonds

De One Single Hub regeling wil bewezen succesvolle regionale programma's uitbreiden die start-ups of scale-ups ondersteunen. Zo krijgen de regionale programma's een landelijk effect en versterken we de concurrentie- en innovatiepositie van start-ups en scale-ups én van Nederland.

Lees verder

Korea-Eureka Online B2B Matchmaking

Bent u actief op het gebied van high tech of smart industry en wilt u gebruik maken van EUREKA financiering voor R&D-projecten met partners uit Zuid-Korea of andere Eureka landen? Neem dan op 24 november deel aan het Korea-Eureka Online B2B Matchmakingevent in het kader van de Korea-Eureka Day 2020.

Lees verder