dinsdag 20 oktober 2020

Virtuele handelsmissie Life Sciences & Health Zuidoost-Azië

Virtuele handelsmissie Life Sciences & Health Zuidoost-Azië

Bent u actief op het gebied van Life, Sciences & Health (LSH) en wilt u zakendoen in Indonesië, Maleisië, Singapore, Thailand of Vietnam? Neem dan deel aan deze unieke virtuele handelsmissie. Tussen 3 en 11 december presenteren wij een reeks van online evenementen.

Deze 5 snelgroeiende economieën van de Associatie van Zuidoost-Aziatische Naties (ASEAN) bieden veel kansen, ook in digitale tijden.

Voor wie?

De missie staat uitsluitend open voor bedrijven en kennisinstellingen uit de sector LSH die actief zijn binnen onderstaande domeinen:

Lees verder

Virtuele missie offshore windenergie in Polen

Bent u actief in de offshore windsector? En wilt u zakendoen in Polen? Neem dan op 10 en 11 december deel aan de virtuele missie offshore windenergie met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Tijdens deze missie krijgt u een goed beeld van de ontwikkelingen in de offshore windsector in Polen. Deze sector ontwikkelt zich razendsnel en biedt de Nederlandse ondernemer mooie kansen.

Lees verder

Toewijzing tariefcontingenten uitvoer kaas naar de Verenigde Staten

Nieuwsbericht 20.071 - Van 1 tot en met 10 september 2020 kon u uitvoercertificaten aanvragen voor de uitvoer van kaas naar de Verenigde Staten (Verordening (EG) nr. 2020/761).

Lees verder

"Inspireer jongeren tot ondernemend gedrag"

Het Ondernemende Minds-model kan docenten helpen bij de begeleiding van studenten in het vo, mbo en hbo en bij de ontwikkeling van nieuw onderwijsaanbod voor ondernemen. Docenten die kennismaakten met het model tijdens een online workshop zijn enthousiast: "Er vielen allemaal kwartjes bij mij".

Lees verder

Produceren in Maleisië: "The best value for money"

BE Semiconductor Industries NV (BESI) ontwikkelt voor eindklanten en contractors assemblageprocessen en -apparatuur voor de productie van halfgeleiders voor vele markten, zoals elektronica, mobiel internet, computing en automotive. We praten met Henk Jan Jonge Poerink, Senior Vice President Global Operations BESI en Managing Director BESI AsiaPacific.

Lees verder