Doorgaan naar hoofdcontent

Virtuele editie CES 2021: 'Tech Solutions for Global Challenges'

Virtuele editie CES 2021: 'Tech Solutions for Global Challenges'

Heeft u een technologische innovatieve oplossing voor een wereldwijde uitdaging? Bent u klaar voor de internationale markt en zoekt u wereldwijde aandacht voor uw product? Doe dan van 11 tot en met 14 januari 2021 mee aan de digitale editie van CES 2021, de 'global show for innovation' en meest invloedrijke technologiebeurs ter wereld.

CES is dé plek waar 's werelds meest vooraanstaande (tech)bedrijven zakendoen, nieuwe partners ontmoeten en inspiratie opdoen.

Lees verder

Alles over duurzaam boeren bij elkaar

Agrarisch ondernemers investeren steeds meer in innovatief en duurzaam ondernemen. Waar vindt u die informatie op onze website? Vanaf nu hebben we één overzichtelijke pagina over duurzaam boeren.

Lees verder

Webinar Durf te vragen, bescherm uw idee (11:30 uur)

Weet u hoe u als ondernemer het best uw ideeën kunt beschermen? Vindt u dat ook lastig om uit te zoeken en heeft u hier vragen over? Kom dan naar 1 van onze 'Durf te vragen'-bijeenkomsten. Met advies en tips van experts op het gebied van intellectueel eigendom én van collega-ondernemers krijgt u oplossingen voor uw vraagstuk.

Tijdens de bijeenkomsten kunt u uw vragen stellen aan de aanwezige experts van Octrooicentrum Nederland en het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP).

Lees verder

Business Week Nabije Markten - Save the Date

Midden in de coronacrisis zorgen topsprekers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en overheid op 17 en 18 november voor een unieke online Business Week. Daarin staat zakendoen met onze buurlanden Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk centraal. In het bijzonder zakendoen in de sectoren energie, digitale landbouw, smart industrie en mobiliteit.

De focus in dit gratis digitale evenement ligt op de toekomst. Waar liggen kansen? En wat kunt u als ondernemer doen om internationaal succes te behalen, ondanks de geldende beperkingen en uitdagingen?

Lees verder

Informatiesessie GlobalStars India

Bent u bezig met het ontwikkelen van technologie voor nieuwe producten, processen of diensten in de water-, agri- of health- sector? Werkt u daarbij samen met partners in India? Dan is GlobalStars mogelijk iets voor u.

Lees verder