Doorgaan naar hoofdcontent

Techone rondt overname Hosted af

Techone rondt overname Hosted af
Techone, een dienstverlener op gebied van cloud en telecommunicatie, heeft de overname van webhostingbedrijf Hosted afgerond. De hosted specialist in zowel online werkplekken als in complexe hosting en heeft haar hoofdkantoor in Zevenaar.
Lees verder

Nokia migreert zijn IT naar Google Cloud
De maker van netwerkapparatuur voor telecombedrijven Nokia migreert zijn datacentra en software naar de cloud van Google. Daardoor kan het panden sluiten, huren opzeggen en efficiƫnter gaan werken.
Lees verder

Corona webwinkels: meer retouren leiden tot verliezen
De meerderheid van de kleine en middelgrote webwinkels in Duitsland (59%) zegt dat ze behalve meer bestellingen ook meer retouren ontvangen. Zo veel zelfs, dat ze vrezen dat dat het nettoresultaat in het rood duwt.
Lees verder

Infectieradar RIVM weer stapsgewijs van start
Nu vandaag weer 7833 nieuwe bevestigde coronabesmettingen gemeld zijn, gaat de infectieradar na een pauze in de zomermaanden weer van start met een nieuwe toekomstbestendige website. Het RIVM gaat als eerste stapsgewijs de ruim 40.000 bestaande deelnemers uitnodigen om weer mee te doen.
Lees verder

Dropbox wordt primair een virtuele organisatie
Thuis, individueel werken wordt standaard bij Dropbox en kantoren zijn voor sociale en teambijeenkomsten. Het bedrijf kiest verder voor flexibel huren van werkruimtes waar en wanneer nodig.
Lees verder

CBS: ICT-sector groeit harder dan de economie
De bruto toegevoegde waarde van ICT-bedrijven groeide in 2018 vergeleken met een jaar eerder sterker dan van de Nederlandse economie als geheel. Dat meldt het CBS.
Lees verder

Landelijke campagne om WhatsApp-fraude aan te pakken
De politie start vanaf 16 oktober op Facebook en Instagram een stevige preventiecampagne om slachtoffers te waarschuwen tegen WhatsApp oplichting.
Lees verder

Tal van nieuwe MagSafe oplossingen
Een van de innovaties bij de nieuwe iPhones is de MagSafe, een magnetische oplader die je op de achterkant van de iPhone 12-modellen plakt. En dat levert weer een hoop nieuwe cases op, naast magnetische accessoires van derden.
Lees verder

Ant Group mogelijk op zwarte lijst Amerikanen
Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken overweegt om de Chinese Ant Groep, gelieerd aan Alibaba, op een zwarte lijst te zetten. Het financiƫle technologiebedrijf staat op het punt om naar de beurs te gaan.
Lees verder