Doorgaan naar hoofdcontent

Sunweb mag Corendon overnemen

Sunweb mag Corendon overnemen
Reisorganisatie Sunweb mag rivaal Corendon overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) besloten.
Lees verder

Nieuwe directie voor Abovo Media/Maxlead
Abovo Media / Maxlead heeft een nieuwe directie die leiding gaat geven aan de onafhankelijke bureaugroep met 220 medewerkers.
Lees verder

Amazon Nederland lanceert lokaal reclameplatform
Amazon lanceert zijn Demand Side Platform voor de Nederlandse markt en biedt daarmee een serieus alternatief voor de ecosystemen van Facebook en Google.
Lees verder

Ziggo rolt giganetinternet uit in elf steden
Ziggo start vandaag met het aanbieden van supersnel internet met een downloadsnelheid tot 1 gigabit per seconde in elf steden tegelijk: Groningen, Apeldoorn, Almere, Zaanstad, Lelystad, Haarlem, Leeuwarden, Alkmaar, Purmerend, Weesp en Heerenveen.
Lees verder

Picnic bezorgt nu ook in Het Gooi
Picnic gaat bezorgen in Hilversum, Huizen, Naarden, Bussum, Laren, Blaricum en Eemnes. Daarmee kunnen zo'n 100.000 huishoudens zich via de app inschrijven voor de bezorgdienst. Volgens planning rijden vanaf eind november de eerste elektrische wagentjes door de straten.
Lees verder

Sportshopsdirect en Total Sports Trading fuseren
SportShopsDirect en Total Sports Trading, twee Nederlandse online spelers op het gebied van onder meer tennis, voetbal, hockey, hardlopen, handbal en volleybal, gaan samen verder onder de naam Passa Sports.
Lees verder

Twee miljoen euro groeikapitaal voor Trunkrs
Het logistieke bedrijf Trunkrs, gespecialiseerd in bezorging op dezelfde en de volgende dag, heeft een investeringsronde voor 2,2 miljoen euro afgesloten.
Lees verder

Facebook rolt gamingdienst beperkt uit
Facebook heeft maandag zijn clouddienst gelanceerd als onderdeel van zijn app. Vooralsnog worden iPhones en iPads niet ondersteund omdat Apple beperkingen stelt aan apps die toegang bieden tot meerdere games. De Android app is nog in ontwikkeling.
Lees verder

Kijkshop naar eigen zeggen 'grootste online aanbieder van drank'
Kijkshop.nl wil de grootste online aanbieder van drank worden. Ondanks beperkingen van de onlineverkoop van alcohol in verband met de coronamaatregelen wordt het assortiment nog dit jaar uitgebreid tot 5000 drankmerken.
Lees verder