Doorgaan naar hoofdcontent

Sprout: United Wardrobe verder onder vleugels Vinted; Greetz-oprichters kopen Taxi2Airport

United Wardrobe verder onder vleugels Vinted; Greetz-oprichters kopen Taxi2Airport
Ondernemersnieuws: totale lockdown blijft (nog even?) uit zicht, kwakkelend Taxi2Airport ingelijfd door Greetz-ondernemers en United Wardrobe verder onder vleugels Vinted.
Lees verder

Zo ziet het derde pakket aan coronasteun eruit
Een nieuw steunpakket voor door de coronacrisis gedupeerde ondernemers wordt vanmiddag aangekondigd. Zoals dat gaat, zijn de nieuwe maatregelen al uitgelekt. Dit zijn ze. 
Lees verder

Kabinet trekt portemonnee: alle nieuwe regels coronasteun op een rijtje
Het nieuwe steunpakket voor door de coronacrisis gedupeerde ondernemers is bekend. De NOW-steun wordt nog steeds afgebouwd, maar de horeca- en cultuursectoren krijgen financiƫle steun. Ook kun je als bedrijf binnenkort in winterslaap gaan.
Lees verder

Brthrs Agency over ondernemen met je beste vriend en geloof in je eigen kunnen
Met je beste vriend een bedrijf starten rondom een uit de hand gelopen hobby en dan ook nog eens succesvol zijn. Het is de droom van menig ondernemer, en werkelijkheid voor Robert Keus en Sebastiaan Kooijman van internetbureau Brthrs Agency. Het geheim van deze opportunisten? "Focus, flexibiliteit en geloof in je eigen kunnen."
Lees verder

Boodschappendienst Local Heroes haalt 1 miljoen op; Kees Koolen breidt imperium uit
Ondernemersnieuws:Local Heroes ontvangt geld van drie familiefondsen, Koolen Industries neemt meerderheidsbelang in BeSolar en indoorfietsproducent wil 10 miljoen ophalen. 
Lees verder

Hoe Cowboys.nl de schimmige vacaturewereld transparanter wil maken
In de wereld van vacaturemarketing worden bedrijven benadeeld door een schimmig verdienmodel op basis van mediabudgetten, vindt nieuwkomer Cowboys.nl. De startup van de week van Lars Wetemans (ex-Wonderkind) zet daar een vast uurtarief tegenover.
Lees verder

Nederlandse fietstrainer aast coronaproof op Amerikaanse markt (en is op zoek naar miljoenen aan groeigeld)
Nu de coronapandemie indoor sporten een boost geeft, lijkt de markt een gespreid bedje voor de Nederlandse indoor fietstrainer TrueKinetix. Met behulp van een beoogde investering van tien miljoen euro en een vestiging in de VS wil oprichter Bas van Rens een internationaal merk bouwen. 
Lees verder

Impact-investeerder DRK brengt Silicon Valley-aanpak naar Den Haag
Impact-investeerder DRK Foundation opent vandaag in Den Haag zijn een eerste vestiging in Europa. Met een nieuw fonds van 80 miljoen euro wil de Amerikaanse geldschieter de komende vier jaar honderd ondernemers helpen opschalen, geheel volgens het playbook van Silicon Valley. 
Lees verder