Doorgaan naar hoofdcontent

Sprout: Temper voor de rechter; Tesla beleeft ‘beste kwartaal ooit’

Temper voor de rechter; Tesla beleeft 'beste kwartaal ooit'
Ondernemersnieuws: vakbonden dagen Temper voor rechter, Tesla heeft wind mee en techbedrijven omarmen remote werken.
Lees verder

Toename scaleups stagneert, 'Valley of Death' blijft probleem
De groei van het aantal scaleups in Nederland stagneerde in 2019. Nederland telde 3040 opschalende bedrijven, slechts dertig meer dan het jaar ervoor. In 2018 was er nog sprake van een toename van ruim driehonderd nieuwe scaleups.
Lees verder

5 belangrijke zaken voor de toekomst van werk
Hoe ziet de werkvloer van de toekomst eruit? En welke strategieën en leerpaden zijn daarvoor nodig? PwC sprak met legio zakenleiders, hetgeen een interessante blik op de toekomst oplevert.
Lees verder

Review: Nieuwe noise canceling-koptelefoon van Gerrard Street oogt chiquer
Startup Gerrard Street is terug met een nieuw model modulaire koptelefoons, ditmaal voorzien van een noise canceling-functie. Is het wat? Sprout neemt de proef op de som.
Lees verder

Nederlandse startups halen meer geld op; Booking.com-challenger succesvol met crowdfunding
Ondernemersnieuws: startup-investeringen omhoog ondanks coronapandemie, Booking-uitdager haalt crowdfunddrempel met gemak en neprecensies worden verboden.
Lees verder

Corona krijgt (nog) geen vat op startup-investeringen
Nederlandse startups hebben in het derde kwartaal meer geld opgehaald dan een jaar geleden, blijkt uit cijfers van startup-analist Golden Egg Check. De stijging duidt erop dat de impact van de coronacrisis op investeringen vooralsnog beperkt blijft.
Lees verder

Geen nieuwe coronamaatregelen; Greetz-oprichters kopen Taxi2Airport
Ondernemersnieuws: totale lockdown blijft (nog even?) uit zicht, kwakkelend Taxi2Airport ingelijfd door Greetz-ondernemers en United Wardrobe verder onder vleugels Vinted.
Lees verder

Tweedehands kledingplatform United Wardrobe ingelijfd door Vinted, co-founder Thijs Verheul zwaait af
De oprichters van marktplaats voor tweedehands kleding United Wardrobe verkopen hun bedrijf aan de Baltisch-Nederlandse branchegenoot Vinted. Mede-oprichter Thijs Verheul kondigt zijn vertrek aan bij zijn kindje. 'Ik ben zo verschrikkelijk trots.'
Lees verder