donderdag 15 oktober 2020

Sprout: Op deze kaart kun je precies zien welke coronamaatregelen er komen

Op deze kaart kun je precies zien welke coronamaatregelen er komen
Het kabinet zal vanavond een speciale routekaart presenteren over de staat van de verspreiding van het virus en de te nemen maatregelen. Geheel in stijl is deze inmiddels uitgelekt.
Lees verder

CEO Nils Beers doet stapje terug bij Techleap; Fastned verdubbelt omzet
Ondernemersnieuws: Beers gaat het ecosysteem-evangelie verspreiden, Fastned heeft zat cash tot 2022 en quizfacilitator Kahoot haalt 215 miljoen op.
Lees verder

6 tips om slimmer te verlonen tijdens corona
Om de coronacrisis te overbruggen kun je jezelf als ondernemer tijdelijk minder loon uitkeren of om uitstel van pensioenpremies vragen. Deze, en meer tips over slim verlonen vind je in deze blog van Sprout-expert Fee Naaijkens.
Lees verder

Hoe Neurolytics solliciteren objectiever maakt met AI
Startup van de week Neurolytics wil solliciteren objectiever maken door video's te analyseren met behulp van gedragsmodellen en computer vision. De startup werkt samen met onder meer PwC en het ministerie van Defensie.
Lees verder

Kabinet bekijkt extra steun voor ondernemers; Takeaway gaat lekker op corona
Ondernemersnieuws: Kabinet belooft te kijken naar extra steun voor ondernemers na nieuwe lockdown, Takeaway groeit lekker dankzij corona en bomenplanter Land LIfe Company krijgt 6 miljoen en Microsoft-baas als ceo.
Lees verder

De olifant die het uitzicht op een effectieve coronabestrijding belemmert
Het hardnekkig vasthouden aan de liberale ideologie van het kabinet, gaf het coronavirus de afgelopen maanden vrij spel. Dat horeca-ondernemers nu de dupe van zijn van het irreĆ«le geloof in het gezond verstand van de burger had voorkomen kunnen worden, vindt Sprout-redacteur Jelmer Luimstra.
Lees verder

Zo zit het ingenieuze businessmodel van Amazon in elkaar
De rijkste man ter wereld word je niet zomaar: Amazon-oprichter Jeff Bezos weet als geen ander waar hij zijn geld vandaan moet halen. dit zijn de zes grootste cashcows van Amazon.
Lees verder

6 redenen om in vastgoed te beleggen
In vastgoed beleggen is populair. Steeds meer Nederlanders ontdekken hoe ze op deze manier hun vermogen kunnen laten renderen. Maar misschien twijfel je nog. Of de huizenprijzen soms al hun plafond hebben bereikt en  of er niet al ruim voldoende woningen in ons land zijn? Dit overzicht geeft de eerlijke antwoorden op je belangrijkste vragen.
Lees verder