Doorgaan naar hoofdcontent

Sprout: Last call: meld je scaleup aan voor de Challenger50 van 2020

Last call: meld je scaleup aan voor de Challenger50 van 2020
Sprout is weer op zoek naar ondernemers die de gevestigde orde laten zien hoe het √°nders kan. Echte Sprout challengers verslaan corona met een beter product, een dienst die perfect aansluit op de behoefte of een next level businessmodel. Meld je aan voor de Challenger50 van 2020, de inschrjiving sluit maandag 12 oktober!
Lees verder

Innovatie! Hoe 5G in rap tempo de wereld aan het veroveren is
Sneller en betrouwbaarder internet: 5G belooft het allemaal, maar hoe staat het er wereldwijd eigenlijk voor met de adaptatie van deze innovatie?
Lees verder

Scotch & Soda leent 30 miljoen om corona; eerste cryptobedrijf door DNB-keuring
Ondernemersnieuws: zwaar verliesgevend Scotch & Soda overeindgehouden door kredieten, cryptospecialist AMDAX als eerste geregistreerd bij De Nederlandsche Bank en Slack-fans kunnen uit de voeten met kleurige sneakers.
Lees verder

MessageBird 3 miljard dollar waard na investering van 200 miljoen
De hoeveelheid groeigeld die je ophaalt of de bijbehorende waardering is geen maatstaf voor succes, vindt MessageBird-oprichter Robert Vis. Dat neemt niet weg dat zijn bedrijf toch √©cht net 200 miljoen dollar heeft opgehaald, tegen een waardering van 3 miljard dollar. 
Lees verder

Victor van Tol treedt terug als CEO SnappCar, dat 2 miljoen euro ophaalt
Oprichter Victor van Tol zwaait af bij SnappCar, en geeft het CEO-stokje door aan huidig CFO Erik Rutten. Die krijgt de taak om het autodeelbedrijf in 2021 winstgevend te krijgen. Een kersverse 2 miljoen euro aan groeifinanciering moet daarbij helpen.
Lees verder

Werknemers Miss Etam willen af van 'malafide bedrijvendokter'; MessageBird drie miljard waard na megaronde
Ondernemersnieuws: personeel vraagt faillissement Miss Etam aan, MessageBird unicorn na investering van 200 miljoen en laatste co-founder weg bij SnappCar.
Lees verder

Hoe Mr. Chadd huiswerkbegeleiding on demand maakt
Startup van de Week Mr. Chadd geeft leerlingen via een app on demand toegang tot huiswerkbegeleiders. 'Ik doe dit voor mijn 15-jarige ik', zegt medeoprichter Jan Kuipers.
Lees verder

Ondernemer in nood krijgt vaak huurkorting; TikTokkers dumpen verdachte managers
Ondernemersnieuws: Ondernemers krijgen steeds vaker huurkorting, Nederlandse TikTokkers beginnen nieuwe agentschap na ruzie met management en DeGiro-oprichters storten zich met exit-geld op vermogensbeheer. 
Lees verder