Doorgaan naar hoofdcontent

Samsung claimt meest betaalbare 5G smartphone ooit

Samsung claimt meest betaalbare 5G smartphone ooit
Samsung presenteert wat het noemt de meest betaalbare 5G smartphone. De smartphone bevat volgens het bedrijf alle innovaties die je mag verwachten van de Galaxy A-serie, zoals een quad-camera, Infinity-U display en een krachtige batterij die lang meegaat.
Lees verder

Verdachten 'misdaadbunker' komen vandaag voor
Vier Nederlanders, drie Duitsers en een Bulgaar die vanuit een oude NAVO-bunker in Duitsland een bulletproofhoster exploiteerden, staan dinsdag voor de rechter. Klanten gebruikten de servers voor de verspreiding van kinderporno en de verkoop van verboden wapens.
Lees verder

Shell investeert in digitale autoverhuurder
Shell Ventures neemt voor 2,25 miljoen pond een belang in de Engelse online autoverhuurder Drover.
Lees verder

UvA wil filterbubbels kapot prikken
Een interdisciplinair team van UvA-onderzoekers kijkt naar de manier waarop digitale technologie de rol van de media verandert en hoe die technologie invloed heeft op gebruikers, de maatschappij en uiteindelijk de wet. Zijn algoritmische nieuwsaanbevelers — en de filterbubbels die ze creeĆ«ren — een bedreiging voor de democratische rol van de media? Of bieden ze een gouden kans om democratische waarden en doelen te stimuleren?
Lees verder

Instagram strenger met reclameregels influencers
Instagram gaat de reclameregels voor influencers strenger toepassen. Zij doet dat op verzoek van de Britse concurrentie- en marktautoriteit (CMA), maar de regels zullen internationaal worden toegepast.
Lees verder

Nederland wil zich aansluiten bij Global Partnership on AI
Nederland is van plan zich aan te sluiten bij een publieke samenwerking op het gebied van Artificiƫle Intelligentie (AI), het Global Partnership on AI (GPAI). Dat heeft staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat (EZK) bevestigd op de eerste European Entrepreneurship Summit (EES).
Lees verder

HelloFresh schroef omzetverwachting verder op
De bezorger van maaltijddozen HelloFresh stevent dankzij het coronavirus af op een onvoorzien recordjaar. Voor het derde kwartaal schroeft het zijn toch al bijzonder hoge verwachting nog iets verder op.
Lees verder

Weer ophef over Thuiskopievergoeding
De vertegenwoordigers producenten en importeurs van consumentenelektronica (NLdigital, NLconnect, TechniekNederland, FIAR CE en STOBI) hebben minister Dekker gevraagd om het huidige Thuiskopiesysteem onder de loep te nemen. De brancheverenigingen vinden dat de bescherming van auteursrechten via deze regeling steeds meer uit de pas loopt met de technische en economische realiteit.
Lees verder

Providers moeten ook proxies Pirate Bay blokkeren
Ziggo, KPN en XS4ALL moeten de zogenoemde proxies en mirrors die naar The Pirate Bay verwijzen alsnog blokkeren. Dat heeft de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland bepaald op verzoek van de Stichting BREIN.
Lees verder