Doorgaan naar hoofdcontent

René Kerkmeester (Equigy): ‘We breken een miljardenmarkt open’

René Kerkmeester (Equigy): 'We breken een miljardenmarkt open'
De digitalisering van netbeheerder TenneT mondde uit in een Europese samenwerking rondom de transformatie van het energienet. Met Digital Transformation Lead René Kerkmeester stelt zelfstandig platform Equigy een gesloten markt open voor het publiek.
Lees verder

Digitale buitenreclame levert ook in derde kwartaal flink in
De mediabestedingen aan out of home zijn in het derde kwartaal van dit jaar weliswaar toegenomen ten opzichte van het dramatische tweede kwartaal, de markt heeft zich nog altijd niet hersteld. In totaal werd 36 miljoen euro omgezet in het derde kwartaal. Dat blijkt uit cijfers van Outreach, het samenwerkingsverband van de Nederlandse buitenreclame-exploitanten Centercom, Clear Channel, Exterion Media, JCDecaux, OV Media, Ocean Outdoor en Hillenaar Outdoor.
Lees verder

Ook Amerikaanse dagvaarding voor Facebook
Facebook kan volgende maand al een dagvaarding verwachten van de Federal Trade Commission en diverse Amerikaanse staten voor overtreding van de antitrustwet. Dat melden bronnen aan nieuwsdienst Reuters.
Lees verder

NRC lanceert audio-app met podcasts uit binnen- en buitenland
NRC lanceert een audio-app met wat de krant 'de mooiste, leukste en interessantste podcasts uit binnen- en buitenland' noemt. NRC komt tegelijk met een aantal nieuwe podcastseries, die exclusief in de app te beluisteren zijn.
Lees verder

DML! Hoe geloofwaardig is de virtuele influencer?
Influencers hoeven niet van vlees en bloed te zijn. Als ze menselijke karaktertrekken vertonen hebben ze een even grote aantrekkingskracht. Dat zegt onderzoekster Marije Blom van Hogeschool Rotterdam. Zij spreekt 3 november op het virtuele Digital Marketing Live!
Lees verder

Huawei met stijlvolle hoofdtelefoon
Huawei heeft zijn eerste draadloze over-ear hoofdtelefoons aangekondigd, de HUAWEI FreeBuds Studio. Inclusief intelligente dynamische active noise cancelling (ANC) met drie ruisonderdrukkingsmodi die kunnen worden geschakeld op basis van verschillende omgevingsgeluiden.
Lees verder

Webshop Trendx rommelt met reviews
Consumentenprogramma Kassa ontvangt veel klachten over de beoordelingen bij webshop Trendx. Op hun website staan maar liefst 13.000 reviews, waarvan 97 procent de maximale score van 5 sterren heeft.
Lees verder

Rebranding voor Franse corona-app
Het Franse StopCovid is niet meer. De corona-app heeft een rebranding gekregen en heet voortaan TousAntiCovid, letterlijk vertaald: 'Iedereen tegen Covid'.
Lees verder

Beeld & Geluid dicht voor verbouwing
Na 14 jaar start Beeld en Geluid in Hilversum met een grootse verbouwing van het museum. De laatste bezoeker werd op zondag 25 oktober persoonlijk uitgezwaaid door directeur Eppo van Nispen tot Sevenaer en collega's. Medio 2022 opent Beeld en Geluid het nieuwe hypermoderne mediamuseum.
Lees verder