maandag 5 oktober 2020

Publiekscampagne rond NL Alert gestart

Publiekscampagne rond NL Alert gestart
NL-Alert wordt steeds vaker ingezet bij noodsituaties. Zo werden vorig jaar 174 NL-Alerts uitgezonden, in 2013 waren dit er 33. Vandaag start de publiekscampagne 'Wees alert bij een NL-Alert' die is te zien op tv, in tijdschriften en online.
Lees verder

Beursgang Airbnb na de Amerikaanse verkiezingen
Woningverhuurplatform Airbnb gaat in december naar de beurs en hoopt dan 3 miljard dollar op te halen, zo melden bronnen aan Amerikaanse media.
Lees verder

Cassatieverzoek collectieve beheersorganisatie LIRA in kabelarrest afgewezen
De Hoge Raad ziet geen aanleiding om de kabelprocedure van LIRA, een collectieve beheersorganisatie in Nederland voor auteurs van teksten, […]
Lees verder

Commerciele radiostations krijgen geen respijt van staatssecretaris
Staatssecretaris Mona Keijzer is niet bereid om de radiovergunningen van de commerciƫle radiostations voor DAB+ en FM met drie jaar te verlengen. De stations hadden daarom gevraagd omdat ze extra zwaar getroffen zijn door de coronacrisis.
Lees verder

McAfee wil terug naar de beurs
Het Amerikaanse IT-beveiligingsbedrijf McAfee wil na tien jaar terug naar de beurs. De onderneming hoopt zo 100 miljoen dollar op te halen. Over de planning zijn geen mededelingen gedaan.
Lees verder

DPD: 20.000 extra mensen erbij voor eind 2020
De internationale pakketbezorger DPD zal eind dit jaar zeker twintigduizend nieuwe medewerkers hebben aangesteld, grotendeels vanwege de uitbraak van het coronavirus.
Lees verder

CEO Rovio stapt op
CEO Kati Levoranta houdt het voor gezien bij gamebedrijf Rovio, vooral bekend vanwege Angry Birds.
Lees verder

Amazon breidt flink uit in Canada
Amazon gaat flink uitbreiden in Canada. In Vancouver komen 3000 extra mensen te werken en in Toronto 500.
Lees verder

Utrechtse thuisbezorgers 'afgestudeerd' in klantvriendelijkheid
De eerste thuisbezorgers van The Super Nice People slaagden afgelopen week in De Utrechtse Lik voor hun training 'Bewustzijn, inzicht en reflectie'. Met die nieuwe vaardigheden moeten zij van elke bezorging een prettige ervaring maken.
Lees verder