Doorgaan naar hoofdcontent

Productierechten overdragen kan weer

Productierechten overdragen kan weer

Vanaf dinsdag 6 oktober kunt u weer een overdracht van productierechten bij ons melden. Dat geldt voor varkensrechten, pluimveerechten en fosfaatrechten.

Lees verder

Denk mee over plattelandsontwikkeling in het nieuwe GLB

Het nieuwe Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) richt zich onder andere op plattelandsontwikkeling, voedsel en dierenwelzijn. Welke uitdagingen zijn er voor het platteland? En hoe gaan we deze beperken? Daarover kunt u meedenken tijdens 6 online sessies. 

Op dit moment werken Rijksoverheid en provincies aan het Nationaal Strategisch Plan (NSP). Hierin komt te staan hoe Nederland het Europese geld voor het nieuwe GLB gaat inzetten. Uw inbreng is belangrijk om invulling te geven aan het NSP. 

Datum en tijd

Er zijn 6 sessies van elk 1,5 uur.

Lees verder

Kansenwebinar havenontwikkeling en logistiek in Chili

Bent u benieuwd naar uw marktkansen in de Chileense haven- en logistieke sector? Houd 29 oktober vrij in uw agenda. Dan vindt het webinar 'Kansen in de havenontwikkeling en logistiek in Chili' plaats.

Havenuitbreiding

In Chili staan 2 grote havenuitbreidingen op de planning, namelijk in de havens van San Antonio en Valparaiso. Het bijbehorende spoor- en snelwegennetwerk moet ook worden uitgebreid. Op die manier wordt een logistieke corridor naar het achterland gevormd.

Lees verder

67,5 miljoen durfkapitaal voor start-ups

Goed nieuws voor Nederlandse start-ups in de vroege fase. Vanaf nu kunnen zij een beroep doen op € 67,5 miljoen aan durfkapitaal dat is verdeeld over 6 nieuwe investeringsfondsen.

Lees verder

Water as Leverage programma genomineerd voor Dutch Design Awards 2020

Het programma Water as Leverage for Resilient Cities Asia (WaL) is 1 van de 3 genomineerden in de categorie 'Best Commissioning' voor de Dutch Design Awards 2020.

Lees verder