Doorgaan naar hoofdcontent

Ontslagen en budgetverlaging bij NU.nl

Ontslagen en budgetverlaging bij NU.nl
NU.nl gaat met minder freelancers werken, stopt met twee doelgroeptitels, gaat weer ANP-nieuws afnemen en stelt tien nieuwe vaste krachten aan op de redactie.
Lees verder

Microsoft lanceert betaalbare Surface Laptop
De Surface Laptop van Microsoft kreeg tot nu toe goede kritieken, maar was tot dusverre ook flink prijzig. Met de Surface Laptop Go hoopt het bedrijf de perfecte balans te hebben gevonden tussen stijl, prestaties en levensduur van de batterij.
Lees verder

CRO Awards voor Intergamma, PostNL, DPG Media en VodafoneZiggo
De DDMA Dutch CRO Awards zijn dit jaar gewonnen door Intergamma, PostNL, DPG Media en VodafoneZiggo. Tele2 sleepte de publieksprijs in de wacht.
Lees verder

Nederlandse uitgevers krijgen miljoenen van Google
Google is van plan om 1 miljard dollar te betalen aan uitgevers wereldwijd om voor drie jaar hun nieuwsartikelen te kunnen weergeven in zoekresultaten. Ook voor Nederlandse uitgevers ligt een dergelijke overeenkomst in het verschiet.
Lees verder

Emerce eDay: STER denkt aan reclame in podcasts NPO
Technisch gezien staat er exploitant STER niets in de weg om reclameboodschappen bij podcasts van de NPO te brengen.
Lees verder

Nieuwste dashcam van Nextbase
Nextbase presenteert zijn nieuwste 622GW 4K Dash Cam, oftewel de webcam voor in de auto. Dit nieuwe model beschikt over Alexa-spraakbesturing en Emergency SOS-functie voor noodgevallen.
Lees verder

Sendcloud breidt uit naar Verenigd Koninkrijk
Logistiek specialist voor webwinkels Sendcloud vergroot zijn internationale bereik met de ontsluiting van het Verenigd Koninkrijk.
Lees verder

DHL: 'Minder e-commerce tussen, maar meer op continenten'
De handel tussen de grote economie├źn China, Europa en Amerika is over zijn hoogtepunt. E-commerce, en daarmee logistiek verkeer, zal vanaf 2025 meer op de continenten zelf plaatsvinden dan er tussen.
Lees verder

CEO's internetbedrijven gehoord over wetshervorming sociale media
Het Amerikaanse Senaat Commerce Committee gaat de topmannen van Twitter, Google en Facebook dagvaarden om aanwezig te zijn op een hoorzitting over de aanpassing van artikel 230 van de Communications Decency Act. Deze wet zorgt er nu nog voor dat internetbedrijven niet verantwoordelijk zijn voor inhoud die door gebruikers wordt geplaatst.
Lees verder