woensdag 7 oktober 2020

NOS Stories viert 750.000 Instagram volgers

NOS Stories viert 750.000 Instagram volgers
In twee jaar tijd is NOS Stories uitgegroeid tot een begrip onder jongeren. Het nieuwsplatform, gericht op scholieren tussen de 13 en 18 jaar, is op Instagram de grens van 750.000 volgers gepasseerd. Daarmee is NOS Stories tevens het grootste nieuwsaccount van Nederland op het sociale medium.
Lees verder

ID&T oriënteert zich op hybride dance evenementen
De coronacrisis heeft veel nieuwe creativiteit opgeleverd, helemaal bij bedrijven die in zeer korte tijd hun formules moesten aanpassen, zo bleek gisteren bij de virtuele talkshows Dutch Media Week Live en Top Names.
Lees verder

Online retail Duitsland naar 19,3 miljard euro in derde kwartaal
In het derde kwartaal van 2020 groeide de online retail in Duitsland met 13,3 procent tot 19,3 miljard euro. Sinds het begin van het jaar is e-commerce zelfs met 10,6 procent gegroeid tot 56 miljard euro, aldus de Duitse tegenhanger van Thuiswinkel.org.
Lees verder

Anker: weg ongemak
Het begon met een kapotte accu van zijn laptop en het spaargeld van zijn moeder. Steven Yang kon in 2011 geen betaalbare nieuwe accu voor zijn laptop op internet vinden. En dus besloot hij zelf accu's te gaan fabriceren en richtte Anker op.
Lees verder

'Malafide slotenmakers hoog in zoekresultaten Google'
Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid vraagt tijdens de Week van de Veiligheid speciale aandacht voor malafide slotenmakers. Ze leveren voor veel geld slecht werk en bedreigen mensen. Veel van deze oplichters eindigen hoog in de zoekresultaten van Google.
Lees verder

Dataverlies bij hoster TransIP
Hostingbedrijf TransIP kampt met een defect van een van haar servers, waardoor de gegevens van tientallen tot honderden klanten verloren zijn gedaan. Het gaat vooral om de gratis accounts.
Lees verder

Amerikaanse Huis van Afgevaardigden neigt naar opbreken Big Tech
Een rapport over grote techbedrijven van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden bevat een 'dun versluierde oproep' om ondernemingen op te splitsen, meldt Reuters.
Lees verder

Binnenkort shoppen in TikTok kloon Instagram
Instagram lanceerde zijn TikTok-concurrent Reels in augustus, maar nu al wil de Facebook dochter geld verdienen met het formaat. Binnenkort kun je wereldwijd winkelen in de app.
Lees verder

Wayne Parker Kent opent Duits kantoor
De Nederlandse online uitgever Wayne Parker Kent heeft een kantoor geopend in Düsseldorf. Van daar uit worden internatinale campagnes ontwikkeld voor bedrijven als Henkel, Mollie en Samsung.
Lees verder