maandag 19 oktober 2020

LibreOffice doet beroep op ‘interactieve’ Apache OpenOffice

LibreOffice doet beroep op 'interactieve' Apache OpenOffice
Het team achter LibreOffice roept de makers van Apache OpenOffice op om samen verder te werken aan LibreOffice, een open source alternatief voor Microsoft Office.
Lees verder

Eindhoven Engine door TNO, Fontys en TU/e samen uitgevoerd
Fontys, TNO en TU/e zijn nu officieel elk vaandeelhouder van Eindhoven Engine. Samen beloven de drie partijen hiermee alles te doen om te komen tot versnelling van innovatie in de (Brabantse) Brainportregio.
Lees verder

Europa schuift deadline Fitbit-onderzoek op
Mag Google het bedrijf Fitbit overnemen en, zo ja, zijn daarbij nog speciale voorwaarden van toepassing? Dat is de vraag die de Europese Commissie nog moet beantwoorden. Het neemt wel nog twee weken langer de tijd om na te denken.
Lees verder

ACM keurt overname BCC goed
Mirage Holdings (Blokker) mag BCC Holding overnemen. Dat heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) donderdag besloten. Er blijft na de overname voldoende concurrentie over, zegt de toezichthouder.
Lees verder

Klantenservice structureel vanuit huis, met thuiswerkvergoeding
De Klantenservice Federatie (KSF) denkt dat ook na corona meer dan 50 procent van het contact met klanten vanuit huis wordt afgehandeld.
Lees verder

Infographic: Aantal toegankelijke gemeentewebsites in een jaar meer dan verdubbeld
Bijna de helft van de gemeentewebsites is digitaal toegankelijk. Dat blijkt uit onderzoek van Stuurlui naar de digitale toegankelijkheid van […]
Lees verder

Live commerce: Chinese e-commercehit rijp voor het Westen?
Met enkele klikken producten kopen die retailers en influencers in live video's aanprijzen. In China was de opmars van live commerce al fors en tijdens de lockdown is het geëxplodeerd. Ondertussen testen westerlingen als Amazon en Instagram hun eigen oplossingen en wil TikTok het Aziatische succes exporteren.
Lees verder

Zalando koopt mobiele bodyscanner Meepl
Zalando koopt het Zwitserse bedrijf Fision dat de bodyscanner Meepl ontwikkelde. Met twee foto's met de mobiele telefoon weet de app exact welke kledingmaat iemand heeft en welke kleding daar bij past.
Lees verder

Dit jaar nog tientallen trainingssessies Emerce Academy
Een les conversie-optimalisatie van een wereldtopper of leren een marketingstrategie formuleren voor de Chinese markt. Of wat denk je van een middag met sessies over Marketplace? Emerce Academy houdt tot eind 2020 nog tientallen virtuele bijeenkomsten.
Lees verder