Doorgaan naar hoofdcontent

Klacht over biedproces zoekmachines in Android

Klacht over biedproces zoekmachines in Android
Zoekmachines DuckDuckGo, Ecosia, Lilo, Qwant en Seznam willen dat de Europese Commissie het biedproces voor Android gaat bekijken. In een open brief richten zij zich tot EU-commissaris voor Mededinging Margrethe Vestager.
Lees verder

Espresso Display: portable touchscreen
Portable displays hebben bij Emerce al vaker op de testbank gelegen, maar eentje met een touchscreen nog niet. Natuurlijk zijn er trucjes om hetzelfde met een iPad te doen, maar met de Espresso Display kun je net even wat meer.
Lees verder

ABN AMRO Ventures neemt belang in PrimaryBid
De investeringstak van ABN AMRO neemt een financieel belang in de Britse fintech PrimaryBid. Die haalt vijftig miljoen dollar op om organisatorisch en technisch de stap naar het buitenland te kunnen maken.
Lees verder

300.000 klanten voor Mobile Vikings
De Belgische virtuele mobiele operator Mobile Vikings heeft inmiddels 300.000 klanten.
Lees verder

Belgische Neckermann in surseance
De Belgische Neckermann heeft bescherming aangevraagd tegen zijn schuldeisers. De reisorganisatie is zwaar getroffen door de coronacrisis. Vanaf maandag gaan de 59 vakantiewinkels van Neckermann dicht.
Lees verder

Techreuzen pleiten voor handhaving Sectie 230
De CEO's van Google (Sundar Pichai), Facebook (Mark Zuckerberg) en Twitter (Jack Dorsey) getuigen vanmiddag Nederlandse tijd in Washington voor handhaving van wetgeving waardoor zij niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor wat gebruikers op hun platformen doen.
Lees verder

SAP ondersteunt groeibedrijven met gratis cloudtechnologie
De Duitse IT reus SAP introduceert Grow by SAP, een exclusief programma speciaal ontwikkeld voor grotere scale-ups. Deelnemende bedrijven krijgen zes maanden lang een grastis pakket cloudoplossingen aangeboden.
Lees verder

Grote financiering voor Aziatisch esports bedrijf
Esportsbedrijf VSPN (Versus Programming Network) heeft ongeveer 100 miljoen dollar opgehaald in een Serie B financieringsronde onder leiding van Tencent Holdings.
Lees verder

Amazon nog op zesde plaats in Twinkle100
Amazon blijft met 400 miljoen euro ruim achter bol en Coolblue, die elk meer dan een miljard omzet genereerden. Dat blijkt uit schattingen van de Twinkle100, die vandaag is uitgekomen.
Lees verder