dinsdag 13 oktober 2020

Empathische woning ondersteunt mantelzorger met kunstmatige intelligentie

Empathische woning ondersteunt mantelzorger met kunstmatige intelligentie
De TU/e heeft elf proeftuinen opgezet - voornamelijk in verzorgingshuizen - om kunstmatige-intelligentie-gestuurde oplossingen te testen op 'echte' ouderen met dementie.
Lees verder

Vakbeurs ICT & Logistiek afgelast, Shopping Today alsnog virtueel
De vakbeurs ICT & Logistiek gaat dit jaar niet door. Als gevolg van de coronamaatregelen was de 15e editie van de vakbeurs voor ICT en logistiek eerder al uitgesteld naar een latere datum in november 2020. Veel beursexposanten kunnen als gevolg van interne coronamaatregelen echter niet genoeg garanderen dat zij op de beurs aanwezig kunnen zijn.
Lees verder

Voice-app Donald Duck: maandelijks 100.000 gebruikers
De voice-app van Donald Duck heeft maandelijks tussen de zeventig- en honderdduizend gebruikers. Het blijkt dat jeugd makkelijk en vaker tegen hun telefoon praat dan ouderen.
Lees verder

Emerce E-commerce Live! en Emerce Digital Marketing Live! virtueel
Je had ze nog van ons te goed: de congressen Emerce E-commerce Live! en Emerce Digital Marketing Live! die normaal gesproken elk voorjaar worden gehouden in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Dit keer wordt het november. Net als bij eDay is virtuele toegang gratis.
Lees verder

Aantal gebruikers digitale portemonnees naar 4 miljard in 2024
Het aantal gebruikers van digitale portemonnees wereldwijd zal toenemen van 2,3 miljard in 2019 tot 4 miljard in 2024 en het aantal niet-contante transacties zal eveneens fors groeien, aldus het World Payments Report 2020.
Lees verder

VRDays dit jaar volledig virtueel en in VR
Net als veel andere congressen en beurzen vindt ook VRDays Europe op 4, 5 en 6 november volledig virtueel plaats.
Lees verder

TikTok rivaal Triller overweegt beursgang
Triller, de Amerikaanse concurrent van de populaire video-app TikTok, zoekt partners om het mediabedrijf naar de beurs te brengen.
Lees verder

Ziggo biedt heel Amsterdam gigabit-internet
Ziggo start vandaag met het aanbieden van supersnel internet met een downloadsnelheid tot 1 gigabit per seconde in heel Amsterdam. Ruim 600.000 huishoudens en bedrijfspanden worden aangesloten op Ziggo's bestaande vaste gigabit-netwerk.
Lees verder

YouTube test shoppingfunctie
YouTube doet met een kleine groep kanalen proeven om de integratie van e-commerce te onderzoeken. Het moet makkelijk worden om vanuit een video getoonde artikelen te kopen.
Lees verder