Doorgaan naar hoofdcontent

Duitse pakketbezorgers rekenen op topdrukte

Duitse pakketbezorgers rekenen op topdrukte
Duitse pakketbezorgers verwachten rond de feestdagen meer pakketten te bezorgen dan ooit tevoren. Zowel Hermes als DPD verwachten een volumegroei van 20 procent ten opzichte van een jaar eerder.
Lees verder

Nederlandse start-ups halen meer geld op in derde kwartaal
Investeerders hebben ruim 510 miljoen euro geïnvesteerd in Nederlandse start-ups in het derde kwartaal van 2020. Ruim eenderde daarvan ging naar bedrijven in de segementen software en fintech.
Lees verder

Decathlon online over op marktplaatsmodel
Decathlon België stelt volgende maand zijn digitale schappen open voor derde partijen, zo lang het maar makers van sportproducten zijn. Andere landen, waaronder Nederland, volgen begin 2021.
Lees verder

Binnenkort cryptomunten in PayPal
Amerikaanse gebruikers van PayPal kunnen binnen enkele weken cryptomunten kopen, houden en verkopen.
Lees verder

'Edeka wil aandeel in Picnic uitbreiden'
De Duitse supermarktketen Edeka zou zijn belang in Picnic International willen verdubbelen tot twintig procent.
Lees verder

'Aanzienlijke stijging tevredenheid zelfstandige bezorgondernemers over PostNL'
92 procent van de bezorgondernemers is zeer tevreden tot neutraal over de samenwerking met PostNL, waar dat vorig jaar nog 82 procent was. Dat blijkt uit onderzoek van PostNL zelf.
Lees verder

Deutsche Telekom test vliegend mobiel station
Deutsche Telekom heeft samen met Stratospheric Platforms Limited (SPL) een vliegend mobiel station getest. Het op afstand bestuurbare vliegtuig, uitgerust met antennes, vloog begin oktober in Beieren op een hoogte van ongeveer 14 kilometer.
Lees verder

WeChat mag in Amerikaanse appwinkels blijven
Een Amerikaanse rechter in San Francisco heeft vrijdag het verzoek van het Ministerie van Justitie om de Chinese chatapp WeChat alsnog te blokkeren in Amerikaanse appwinkels naast zich neergelegd.
Lees verder

Infographic: Een op drie Nederlanders roddelt digitaal over collega
31 procent van de werkende Nederlanders roddelt weleens digitaal over een collega. Daar staat tegenover dat 51 procent denkt dat collega's weleens online over hem of haar roddelen. Dit blijkt uit onderzoek van VPNdiensten.nl onder 1100 Nederlanders werkzaam in loondienst, uitgevoerd door PanelWizard.
Lees verder