woensdag 7 oktober 2020

Dekbed Discounter sluit strategisch pact met Yellowgrape

Dekbed Discounter sluit strategisch pact met Yellowgrape
Het moederbedrijf van Dekbed Discounter, Koopjedeal, De Arend en WoonQ sluit een strategische samenwerking met e-commercebureau Yellowgrape.
Lees verder

Eerste Kamer stemt over landelijke introductie corona-app
De Eerste Kamer stemt dinsdagmiddag over Tijdelijke wet notificatieapplicatie COVID-19, oftewel de corona-app. Een meerderheid van de Senaat lijkt voor landelijke invoering te zijn.
Lees verder

Pets Place opent Belgische webwinkel
Pets Place opent een Belgische webwinkel. De dierenspeciaalzaak overweegt om op termijn ook fysieke winkels in Belgiƫ te openen.
Lees verder

Google G Suite wordt Workspace
Googles G Suite heet voortaan Google Workspace. De verzameling zakelijke productietools waaronder Gmail en Docs heeft een nieuwe logo en krijgt extra functies.
Lees verder

Emerce eDay: beoordelingen onmisbaar voor Bugaboo
Bugaboo is een succesvolle Nederlandse fabrikant van kinderwagens die zijn internationale doorbraak te danken heeft aan de populaire Amerikaanse tv-serie Sex And The City, waar de wagen een paar seconden in beeld verscheen. Film- en popsterren wilden vervolgens allemaal een stijlvolle Bugaboo voor hun kleintje: van Madonna tot de Beckhammetjes.
Lees verder

Chiquita werkt met Storyboard aan communicatiestrategie
Chiquita gaat met het bureau Storyboard een communicatiestrategie uitwerken waarin het thema verduurzaming een centrale rol vervult.
Lees verder

CoronaMelder 10 oktober beschikbaar
De Eerste Kamer heeft vandaag ingestemd met de Tijdelijke wet notificatieapplicatie Covid-19. De wet regelt de wettelijke grondslag voor het gebruik van de CoronaMelder-app. Ook staat er een antimisbruikbepaling in de wet om te waarborgen dat gebruik van de app altijd op basis van vrijwilligheid gebeurt.
Lees verder

'Veiligheid en sociale cohesie CoronaMelder app nog niet op orde'
Volgens Bits of Freedom en nog enkele organisaties voldoet de corona-app die zaterdag breder beschikbaar wordt gesteld nog niet aan de eisen die privacy- en mensenrechtenexperts eerder dit jaar op papier hebben gezet.
Lees verder

Douane start campagne over invoer online bestellingen
De douane start een campagne om internetaankopers te informeren dat niet alles ingevoerd mag worden. Sinds maart 2020 shopte 64,4 […]
Lees verder