dinsdag 27 oktober 2020

Beter welzijn voor ouderen met BuurSchap.nu

Beter welzijn voor ouderen met BuurSchap.nu

Welke oudere wil dat nu niet? Goede buren die je zelf uitzoekt én informele zorg in je eigen woon- en leefomgeving. Met het nieuwe woonconcept BuurSchap.nu zijn bewoners een collectief. Hun wensen staan centraal bij de ontwikkeling van woningen en woonomgeving. Met de Stimuleringsregeling Wonen en Zorg wordt op dit moment de haalbaarheid onderzocht.

Lees verder

Winnaars SBIR oproep perronrandbeveiliging ProRail fase 1 bekend

In de 1e fase van de SBIR oproep 'Perronrandbeveiliging' zijn 8 winnaars erin geslaagd oplossingen te vinden die bijdragen aan duurzame, veilige en comfortabele stations van deze tijd voor de

Lees verder

Webinar met de Wereldbank voor de Nederlandse watersector

Bent u werkzaam in de watersector? En wilt u weten hoe de Wereldbank tijdens de coronapandemie hulp biedt aan deze sector? Neem dan op 4 november deel aan dit webinar voor de Nederlandse watersector.

Lees verder

Jaarsymposium Circulaire Maakindustrie

Volg de ontwikkelingen en successen rondom circulair ondernemen tijdens het Jaarsymposium Circulaire Maakindustrie op 10 en 11 december. Het symposium vindt online plaats onder leiding van dagvoorzitter Mark Beumer. We nemen u mee in de belangrijkste ontwikkelingen en inzichten van het uitvoeringsprogramma Circulaire Maakindustrie (UPCM).

Het symposium bestaat uit twee delen: een online seminar op donderdagmiddag 10 december en online workshops op vrijdag 11 december.

Lees verder

TVL Q4 2020 medio november open voor alle bedrijfssectoren

Vanaf medio november kunnen ondernemers uit alle bedrijfssectoren een aanvraag doen voor de tweede periode (Q4 2020) van de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).

Lees verder