Doorgaan naar hoofdcontent

Alibaba neemt meerderheidsbelang in supermarktketen Sun Art

Alibaba neemt meerderheidsbelang in supermarktketen Sun Art
Alibaba Group neemt een meerderheidsbelang in de Chinese supermarktketen Sun Art. Daarvoor wordt 3,6 miljard Amerikaanse dollar op tafel gelegd. Alibaba bezit straks 72 procent van Sun Art.
Lees verder

Fabrikant van iPhone gaat elektrische auto's bouwen
De megafabrikant Foxconn uit Taiwan, bekend als fabrikant van de iPhone, stort zich op de fabricage van onderdelen voor elektrische […]
Lees verder

Collect&Go City brengt boodschappen met een cargofiets tot in het centrum van Brussel
Collect&Go, onderdeel van Colruyt, test een mobiel stadsconcept in het centrum van Brussel.
Lees verder

Apps om verdachte huidplekjes te scannen niet altijd betrouwbaar
Apps om verdachte huidplekjes te scannen, geven lang niet altijd de goede diagnose. Plekjes worden regelmatig onterecht als verdacht gezien. Dit concludeert de Consumentenbond die drie huidapps liet testen door 21 proefpersonen.
Lees verder

Alleen de cloud groeit bij IBM
De cloudactiviteiten van IBM zijn in het derde kwartaal aanzienlijk gegroeid, maar de dienstentak leverde in.
Lees verder

Inschrijving uitreiking Dutch Interactive Awards is open
Bijna 300 cases werden ingezonden en 84 ontvingen een nominatie die ze aan twee dozijn juryleden presenteerden. Op 3 november worden de winnaars van de Dutch Interactive Awards bekend. De inschrijving voor de uitreikingsshow is nu open.
Lees verder

Ook Japan wil techgiganten reguleren
Na de VS en Europa meldt ook Japan zich als belangstellend om de macht van techgiganten als Facebook en Google te kunnen reguleren.
Lees verder

Proef met duurzame brandstof HVO100 bij PostNL
In Zwolle doen de komende tijd 23 vrachtwagens van PostNL mee aan een proef om met schonere brandstof te rijden. Ook het depot in Leeuwarden test met 26 bussen. Zes weken lang wordt er HVO100 getankt, een diesel gemaakt van hernieuwbare grondstoffen.
Lees verder

Danceprofessionals starten online platform
Aan de vooravond van het Amsterdam Dance Event, dat woensdag 21 oktober van start gaat, is het ADE Pro-platform gelanceerd. Daarmee kunnen professionals uit de muziekindustrie eenvoudig met elkaar in contact komen.
Lees verder