vrijdag 9 oktober 2020

9 extra circulaire ketenprojecten na ophogen budget

9 extra circulaire ketenprojecten na ophogen budget

In totaal 80 bedrijven krijgen subsidie om in hun keten samen circulair te gaan werken.

Lees verder

Ervaringsverhalen Nederlandse bedrijven in Australiƫ

Veel Nederlandse ondernemingen en kennisinstellingen zijn met succes de Australische markt opgegaan. Het consulaat-generaal in Sydney heeft gesproken met enkele Nederlandse ondernemers die de stap hebben gezet om in Australiƫ te ondernemen. 3 ondernemingen, Strukton Rail, Usabilla en Lynxx, delen hun ervaringen rond het betreden van de Australische markt.

Lees verder

Oplossingen in coronatijd: de Kickstartvoucher helpt u verder

Kitty Verdel opende op 1 oktober 2015 de deuren van haar bedrijf Pattern Solutions. Een bedrijf dat 3D-kledingpatronen maakt. Ondanks de coronacrisis ging deze vrouwelijk ondernemer niet bij de pakken neerzitten. Ze besloot het roer om te gooien. Dit kon met de Kickstartvoucher van RVO.

Lees verder

Webinar Horizon Europe - een vooruitblik

Wilt u een vooruitblik over wat we op dit moment over Horizon Europe weten – en wat nog niet? Voor succesvolle deelname in Horizon Europe is het belangrijk om te weten welke veranderingen de Europese Commissie beoogt met de gefinancieerde projecten. Kennis nemen van de Europese beleidsdoelen waarop Horizon Europe steunt, helpt hierbij. Volg daarom het webinar Horizon Europe – een vooruitblik.

Lees verder

Onderzoeksinstituut IPIS biedt inzicht in misstanden rond Congolese goudmijnen

Het Belgische International Peace Information Service (IPIS) startte een openbaar platform voor de signalering van incidenten in kleinschalige mijngemeenschappen in Oost-Congo. Het systeem helpt bij het transparant maken van de Congolese toeleveringsketens van goud. Voor dit project ontving IPIS een subsidie vanuit het European Partnership for Responsible Minerals (EPRM).

Lees verder