Doorgaan naar hoofdcontent

Webinar Zakendoen in Brazilië: luchthavens

Webinar Zakendoen in Brazilië: luchthavens

Bent u benieuwd naar de kansen voor uw bedrijf in de Braziliaanse luchthavens? Het Braziliaanse ministerie van Infrastructuur vertelt u graag over haar ambitieuze plannen tijdens dit webinar op 15 oktober. Neem deel en ontdek uit eerste hand wat Brazilië te bieden heeft!

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert dit webinar samen met de Nederlandse ambassade in Brasília en de Netherlands Aerospace Group (NAG).

Lees verder

Toewijzing invoercertificaten rijst september 2020

Nieuwsbericht 20.066 - In september kon u invoercertificaten aanvragen voor verschillende tariefcontingenten in de sector rijst. De Europese Commissie (EC) heeft de toewijzingen bekendgemaakt.

Lees verder

Webinar Natuurlijk kapitaal verbindt maatschappelijke uitdagingen

Wind levert energie en de ondergrond levert drinkwater. Dat is natuurlijk kapitaal. Wat is de waarde en wat zijn de voordelen van deze voorraad natuurlijke hulpbronnen? En hoe gebruiken we het op een goede manier?

Lees verder

Slotevenement Routekaart 2023

Alle windparken uit de Routekaart Windenergie op Zee 2023 hebben we gegund! Dit is een resultaat waar we trots op mogen zijn: windparken die duurzame energie leveren aan Nederlandse huishoudens en industrie. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en RVO organiseerde op 24 september het online Slotevenement Routekaart 2023. Daar stonden we stil bij deze mijlpaal.

Lees verder

Virtueel netwerkevenement Europese Green Deal Call

Volg het virtuele brokerage-evenement over de Europese Green Deal Call en vergroot uw internationale netwerk én ga strategische, winnende partnerschappen aan. U als deelnemer heeft daarnaast de gelegenheid om deskundigen van het nationale contactpunt en het Enterprise Europe Network te ontmoeten. Ook worden de Green deal calls toegelicht.

Het Enterprise Europe Network in samenwerking met Enterprise Ireland, Invest NI en Northern Ireland National Contract Points (NCP's) nodigt u uit om deel te nemen aan dit evenement over de Green Deal Call.

Lees verder