woensdag 2 september 2020

Virtuele innovatiemissie Waterstof Zuid-Korea en Japan

Virtuele innovatiemissie Waterstof Zuid-Korea en Japan

Bent u actief op het gebied van waterstof? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiƫle samenwerkingspartners in Zuid Korea en/of Japan te verkennen? Meld u dan aan voor deze virtuele innovatiemissie die plaats vindt tussen 12 en 23 oktober.

Lees verder

Aanvragen invoercertificaten suiker verkoopseizoen 2020/2021

Nieuwsbericht 20.062 - Op 1 oktober 2020 opent een nieuw verkoopseizoen in de suikersector.

Lees verder

Digitale missie Polen: verken de markt voor vegetarische en vegan producten

Bent u producent van vegetarische of vegan producten en wilt u uitbreiden in Europa? Verken de markt tijdens onze virtuele missie naar Polen. Ontdek hoe u kunt zakendoen, samenwerken en contacten leggen met Poolse bedrijven en investeerders.

Lees verder

Rouveen Kaasspecialiteiten haalt meer uit kaas!

Bedenker en producent van 's werelds eerste gekleurde, halfharde Goudse kaas Rouveen Kaasspecialiteiten, was verrast toen meer producenten groene pestokaas bleken te produceren. Rouveen Kaasspecialiteiten produceerde de groene pestokaas volgens afspraak exclusief voor 1 klant. Toen de vraag naar dit product toenam, kwam er een vergelijkbare pestokaas op de markt. Welke acties heeft Rouveen Kaasspecialiteiten ondernomen om de kaasconcurrentie te slim af te zijn?

Lees verder

Met lef en ambitie realiseert de gemeente Oldambt duurzame plannen

Zonnepanelen, warmtepompen, isolatie en een flinke dosis gedragsverandering. Oldambt is koploper in Oost-Groningen op het gebied van duurzaamheid. De gemeente is ambitieus, gedreven en niet bang om door te pakken.

Oldambt is met ruim 38.000 inwoners een kleine gemeente. Maar wel een met grote ambities op het gebied van duurzaamheid. Er is € 1 miljoen beschikbaar om 26 gebouwen te verduurzamen. Met de aanpassingen wil Oldambt de komende 7 jaar € 140.000 per jaar op energiekosten besparen.

Lees verder