Doorgaan naar hoofdcontent

Virtuele handelsmissie tuinbouw Mexico met minister Schouten

Virtuele handelsmissie tuinbouw Mexico met minister Schouten

Bent u actief in de tuinbouw en wilt u zakendoen in Mexico? Neem dan van 3 tot en met 5 november deel aan de virtuele handelsmissie met een focus op de Mexicaanse tuinbouwsector.

Carola Schouten, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit is aanwezig bij deze virtuele missie. Jaap Bond, boegbeeld van de topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen is virtueel zakelijk missieleider.

Voor wie

Binnen de tuinbouwsector richt de missie zich met name op:

Lees verder

Openstelling SDE++ en verloop voorjaarsronde SDE+ 2020

In de Kamerbrief van 14 september 2020 is aangekondigd dat de Stimulering Duurzame Energietransitie (SDE++) opent op 24 november a.s. De regeling wordt binnenkort gepubliceerd in de Staatscourant.

Lees verder

BZK verdubbelt subsidie duurzame innovaties in gebouwde omgeving

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) investeert dit jaar € 30 miljoen extra in de regeling Missiegedreven Onderzoek Ontwikkeling & Innovatie (MOOI).

Lees verder

WBSO in 2021: extra stimulans om te investeren in R&D
WBSO foto jaarverslag 2019 thumb

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Ook investeringen in Research & Development (R&D) kunnen onder druk komen te staan.

Lees verder

Webinar offshore wind in het Verenigd Koninkrijk

Bent u actief in de windenergiesector? En wilt u meer weten over de nieuwste ontwikkelingen op de Engelse wind op zee markt? Neem dan op 7 oktober deel aan het online offshore wind webinar en de virtuele matchmaking.

Ontwikkelingen in het Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk is wereldleider op het gebied van offshore windenergie en heeft meer geïnstalleerd vermogen dan enig ander land. Kortgeleden vonden de volgende belangrijke ontwikkelingen plaats in de offshore windmarkt:

Lees verder