Doorgaan naar hoofdcontent

Vacaturesites speelbord van de uitzendbureaus en techgiganten

Vacaturesites speelbord van de uitzendbureaus en techgiganten
Actief werkzoekenden wijken niet van hun gewoontes af: zij oriënteren zich al jaren op dezelfde vacaturesites, zo blijkt uit het Arbeidsmarkt GedragsOnderzoek (AGO) van Intelligence Group. De komst van Google for Jobs op de Nederlandse markt zal vermoedelijk wel impact hebben op de verdere concentratie van de grote spelers op de vacaturemarkt.
Lees verder

GrandVision test Nederlandse online oogmeting
GrandVision gaat een samenwerking aan met de Nederlandse startup easee voor het gebruik van hun online oogmeting, waardoor klanten niet alleen in de winkel maar ook digitaal de mogelijkheid krijgen om hun brilrecept te vernieuwen.
Lees verder

YouTube hoeft verwijderde interviews Café Weltschmerz niet terug te plaatsen
YouTube hoeft de door haar verwijderde video's met interviews van Café Weltschmerz niet terug te plaatsen. De interviews, waarin wordt gesteld dat het middel hydroxychloroquine werkt tegen Covid-19, werden als desinformatie aangemerkt.
Lees verder

In de toekomst wellicht een Game Boy zonder batterij
Een draagbare spelcomputer waarop je eindeloos kan spelen zonder batterij klinkt als een utopie, maar wordt serieus overwogen door onderzoekers van de TU Delft en Northwestern University (Illinois, VS).
Lees verder

Hostingprovider Vevida sluit zich aan bij Total Webhosting Solutions
Vevida, gevestigd in Groningen, wordt onderdeel van Total Webhosting Solutions (TWS) en bundelt de krachten met SoHosted uit Drachten.
Lees verder

Freedom Internet via glasvezel T-Mobile
Internetaanbieder Freedom is vanaf januari 2021 actief op het glasvezelnetwerk van T-Mobile en breidt daarmee haar bereik met gigabit diensten voor consumenten en bedrijven verder uit.
Lees verder

Uitgevers stoppen met datadienst NLProfiel
Nederlandse uitgevers zijn niet van plan onderling profieldata van lezers uit te wisselen voor reclamedoeleinden. Nieuwe privacyregels van de techgiganten maken het model onwerkbaar.
Lees verder

Facebook krijgt exportverbod Europese persoonsgegevens
De Ierse privacytoezichthouders gebiedt Facebook om geen persoonsgegevens van Europese gebruikers meer naar de VS te sturen. Dataveiligheid is niet gegarandeerd.
Lees verder

bol.com opent handel in refurbished telefoons en computers
bol.com gaat de verkoop van tweedehands telefoons en computers toestaan. Om fraude te voorkomen gelden heldere voorwaarden.
Lees verder