dinsdag 29 september 2020

Save the date: Inspiratietours 2020 – webinar warmte- en stoomuitkoppeling

Save the date: Inspiratietours 2020 – webinar warmte- en stoomuitkoppeling

Bekijk dit najaar online een inspiratietour over de mogelijkheden van CO2-reductie in de industrie. Laat u inspireren door de kennis en praktijkervaringen die collegabedrijven presenteren. Dit vierde webinar uit de tour gaat over warmteuitkoppeling/stoomuitkoppeling.

U kunt in de inspiratietours in totaal 5 webinars bijwonen over verschillende technieken en thema's:

Lees verder

Aanvragen voor gezouten pluimveevlees oktober 2020

Nieuwsbericht 20.064 - In oktober kunt u invoercertificaten en importrechten aanvragen voor de invoerregeling gezouten en ander pluimveevlees.

Lees verder

Aanvragen knoflook oktober 2020

Nieuwsbericht 20.065 - In oktober kunt u invoercertificaten aanvragen voor verse of gekoelde knoflook met de GN-code 0703 20 00 voor de 3e deelperiode van 2020.

Lees verder

Aanvragen invoercertificaten rundvlees oktober 2020

Nieuwsbericht 20.069 - In oktober kunt u invoercertificaten aanvragen voor 2 rundvleesregelingen. Met deze invoercertificaten kunt u het vlees invoeren met een verlaagd of 0-tarief.

Lees verder

Webinar Zakendoen in Colombia: stedelijke mobiliteit

Wilt u weten wat uw zakelijke kansen zijn in de stedelijke mobiliteit in Colombia? Neem dan op 2 december deel aan dit webinar.

Dit webinar brengt u naar Bogotá, Medellin en Pasto, zonder dat u uw huis hoeft te verlaten. Online ontmoet u ondernemers die net als u willen samenwerken aan het verbeteren van de mobiliteit in verschillende Colombiaanse steden.

Lees verder