donderdag 10 september 2020

Save the date: Inspiratietour 2020 – webinar waterstof

Save the date: Inspiratietour 2020 – webinar waterstof

Bekijk dit najaar online een inspiratietour over de mogelijkheden van CO2-reductie in de industrie. Laat u inspireren door de kennis en praktijkervaringen die collega-bedrijven presenteren. Dit eerste webinar uit de tour gaat over waterstof.

U kunt in de inspiratietour in totaal 5 webinars bijwonen over verschillende technieken en thema's:

Lees verder

Samenwerken aan waardevolle deltanatuur

Op 22 september organiseren RVO en het programma LIFE IP Deltanatuur een interactief webinar over de ontwikkelingen in de deltanatuur in Nederland. Het Natuurwinstplan en de governance-aanpak daarin vormen de hoofdonderdelen in het programma. Denk en praat mee over deze beide onderwerpen!

Lees verder

NBSO's in China: "de kansen liggen er"

Hoe kunt u na (en naast) de coronapandemie gezond zaken blijven doen in het buitenland? Een vraag waar de chief representatives van de Netherlands Business Support Offices (NBSO's) in Chengdu en Nanjing antwoord op kunnen geven: "De business is er in China. Én de wil om samen te werken."

Even voorstellen: William van Tongeren is chief representative van NBSO Chengdu. Hier voert China snel en ambitieus de 'Go West Policy' door. Dit NBSO focust op kansen voor Nederlandse bedrijven in agrifood, creatieve industrie, energie, hightech, tuinbouw, petrochemie en life sciences.

Lees verder

Zakendoen in China: "Laat los dat het op jouw manier moet"

Het Deventerse Parantion maakt online platforms voor talentontwikkeling. In Nederland is het bedrijf marktleider in de niche van medische opleidingen. En ze zitten tegen het verzadigingspunt aan. Met hulp van de RVO-subsidieregeling voor demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsprojecten (DHI), zetten ze de eerste stappen over de grens.

Lees verder

Save the date: Inspiratietour 2020 – webinar elektrificatie

Bekijk dit najaar online een inspiratietour over de mogelijkheden van CO2-reductie in de industrie. Laat u inspireren door de kennis en praktijkervaringen die collega-bedrijven presenteren. Dit tweede webinar uit de tour gaat over elektrificatie.

U kunt in de inspiratietour in totaal 5 webinars bijwonen over verschillende technieken en thema's:

Lees verder