Doorgaan naar hoofdcontent

Samenwerken aan waardevolle deltanatuur - wordt verplaatst

Samenwerken aan waardevolle deltanatuur - wordt verplaatst

RVO en het programma LIFE IP Deltanatuur organiseren een interactief webinar over de ontwikkelingen in de deltanatuur in Nederland. Het Natuurwinstplan en de governance-aanpak daarin vormen de hoofdonderdelen in het programma. Denk en praat mee over deze beide onderwerpen!

NB: Het webinar zou op 22 september plaatshebben, maar wordt verplaatst naar een latere datum in het najaar van 2020. Meer informatie publiceren we binnenkort op deze pagina.

Lees verder

Textielinzamelaar Sympany spoort kinderarbeid op in Indiase textielketen

Het Nederlandse textielinzamelbedrijf Sympany onderzocht de risico's op kinderarbeid in de textielverwerkende industrie in de Indiase stad Panipat.

Lees verder

Webinar voor stakeholders: voorbereiden op een nieuwe grens tussen de EU en het VK

Zakendoen met het Verenigd Koninkrijk verandert vanaf 1 januari 2021 ingrijpend. Als de Brexit overgangsperiode afloopt wordt dit voor een grote groep ondernemers de eerste keer dat zij zaken doen buiten de EU. De Rijksoverheid organiseert dinsdag 22 september daarom – speciaal voor organisaties die deze ondernemers met Brexit willen helpen – het webinar Voorbereiden op een nieuwe grens tussen de EU en het VK: wat kunt u doen?

Lees verder

Online Dialoogtafel - Een zoektocht naar draagvlak

U kunt zich nog aanmelden voor de online dialoogtafel Een zoektocht naar draagvlak op 30 september - georganiseerd door DuurzaamDoor / Participatietafel Energie. In deze online sessie gaat Simone van Trier in gesprek met wetenschappers en mensen uit de praktijk over draagvlak voor de energietransitie. Hoe realiseer je dat? Wat doe je met emoties van en verzet door burgers? Hebben gekozen volksvertegenwoordigers wel invloed op de majeure strategische keuzes die meestal op regionale schaal worden gemaakt? En kan een integraal 'burgerbetrokkenheidsplan' draagvlak en beleid opleveren?

Lees verder

Subsidie voor minder CO₂-uitstoot (SDE++ 2020) gepubliceerd

De Subsidieregeling duurzame energieproductie en klimaattransitie (SDE++) is 22 september 2020 in de Staatscourant gepubliceerd.

Lees verder