vrijdag 4 september 2020

Picnic: Corona automatiseerde onze recruitment

Picnic: Corona automatiseerde onze recruitment
De uitbraak van het coronavirus leverde Picnic dit voorjaar in een klap 25.000 sollicitanten op. De supermarkt kon zijn performancecampagnes direct terugschalen en verder in de toekomst nadenken over zijn recruitmentpraktijken.
Lees verder

IKEA zet pendelbus in voor online bestellingen in Antwerpen
IKEA heeft in Antwerpen voor het eerst mobiele ophaalpunten gelanceerd. Daarbij zet de meubelretailer een Pändelbuss in om onlinebestellingen te leveren vier verschillende locaties.
Lees verder

'Zorginnovaties bereiken Nederlandse patiënt te laat'
Door trage implementatie van innovaties krijgen patiënten in Nederland vaak later dan nodig is nieuwe behandelmethoden aangeboden. Daarnaast worden bij de implementatie regelmatig onnodig hoge kosten gemaakt.
Lees verder

Slimme klok met Google Assistent
Zelfs simpele wekkers worden tegenwoordig uitgerust met Google Assistant. Lenovo heeft een nieuwe versie van zijn Smart Clock gepresenteerd, de Lenovo Smart Clock Essential waarin het spraakhulpje van Google ingebakken zit.
Lees verder

Datavisualisatie en retargeting populair bij kleine bedrijven
Het Nederlandse bedrijfsleven weet data beter om te zetten in bruikbare inzichten, zo blijkt uit het eerste deel van het Data-Driven Marketing Onderzoek 2020 van DDMA, waarvoor 162 Nederlandse organisaties werden ondervraagd.
Lees verder

Maersk, TomTom en RAI Amsterdam naar B2B Digital
Het is alle hens aan dek vanwege corona. Alleen wat is nu de juiste koers? Hoe realiseer je commercieel succes, digitale transformatie, optimaliseer je online en blijf je toekomstbestendig? Zorgvuldig geselecteerde beslissers en experts presenteren vanaf 24 september de belangrijkste trends en strategieën bij Emerce B2B Digital. En ja, dat congres is dit jaar ook al digitaal.
Lees verder

Google gaat licentiehouder vermelden bij zoekresultaten afbeeldingen
Google gaat voortaan in zijn zoekmachine waar mogelijk de licentiehouder van afbeeldingen vermelden. Eventueel met een verwijzing naar de website waar gebruikers een licentie kunnen kopen.
Lees verder

Coolblue vergroot bezorgingsgebied in Duitsland
Elektronicawinkel Coolblue breidt zijn bezorgingsgebied in Duitsland verder uit richting het oosten. De Rotterdammers krijgen er in potentie een miljoen klanten bij met de expansie naar Keulen en omgeving.
Lees verder

Apple vertraagt publicatie reclameblokkade in iOS 14
Apple wacht nog een paar maanden met de invoering van technieken in iOS 14 die persoongerichte gerichte reclame nagenoeg onmogelijk maken. Uitgevers van apps, onder wie klagend Facebook, krijgen nog even tijd om zich op de nieuwe situatie voor te bereiden.
Lees verder