Doorgaan naar hoofdcontent

Nederlandse 3D-bioprinter voor ziektemodellen

Nederlandse 3D-bioprinter voor ziektemodellen
Onderzoekers van de Universiteit Utrecht en UMCU ontwikkelen een 3D-printer die binnen enkele minuten een deel van het menselijk lichaam kan namaken, inclusief levende cellen. Daarmee zouden buiten het lichaam geneesmiddelen kunnen worden getest.
Lees verder

Apple Card mogelijk internationaal
Apple Card, de eigen bankkaart van Apple, wordt mogelijk internationaal uitgerold. Momenteel is deze creditcard alleen in de VS beschikbaar. […]
Lees verder

Infographic: de kracht van mobiele communicatie
69 procent van de consumenten gebruikt liever zijn mobiel om met een winkelbediende te communiceren. Mobiele communicatie lijkt daarmee steeds belangrijker te worden voor klantinteractie. En er is meer: 81 procent gebruikt zijn smartphone voor bankzaken, 79 procent doet aankopen via zijn GSM en 32 procent communiceert mobiel met de overheid.
Lees verder

ByteDance ziet af van verkoop TikTok, wel datadeal met Oracle
Videoapp TikTok komt niet in handen van een Amerikaans bedrijf, wel zou er een datadeal zijn gesloten met Oracle. Dat melden verschillende Amerikaanse media op basis van bronnen. Officieel is nog niets bevestigd.
Lees verder

DocMorris lanceert online marktplaats voor apothekers
Het van oorsprong Limburgse DocMorris en zijn Zwitserse moeder Zur Rose zeggen goed voorbereid te zijn op een mogelijke toetreding van Amazon tot de geneesmiddelenmarkt. 'We geven gas op, we bouwen onze eigen online gezondheidsmarkt', zegt Walter Oberhänsli, hoofd van de Zur Rose Group, tegen het Duitse persbureau.
Lees verder

Chipontwerper Arm naar Nvidia
Nvidia, fabrikant van grafische chips, neemt de Britse chipontwerper Arm over van SoftBank voor maar liefst 40 miljard dollar.
Lees verder

Derde van online platformen in Nederland lijdt verlies
Een derde van de online platformen in Nederland geeft aan een negatief bedrijfsresultaat te hebben. Dat blijkt uit de voorlopige resultaten van een onderzoek van CBS.
Lees verder

Ook draadloze oortjes van Bose
Ook Bose stapt in de markt voor draadloze oortjes, zoals onderhand elk elektronicabedrijf. De onderneming heeft de draadloze QuietComfort Earbuds nu officieel aangekondigd. Vanaf begin oktober zijn ze in Nederland verkrijgbaar, voor een prijs van 279,95 euro.
Lees verder

ACM positief over Europeser voorstellen voor nieuwe regels online economie
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft positief gereageerd op twee openbare consultaties van de Europese Commissie. Daarin wordt de aanscherping van verantwoordelijkheden voor grote digitale platforms en versterking consumentenrechten bepleit.
Lees verder