Doorgaan naar hoofdcontent

Hoe kies je goede koffie voor op het werk?

Hoe kies je goede koffie voor op het werk?
Koffie is de motor van werkend Nederland, maar dan wel goede koffie. Het belang van goede koffie wordt door veel mensen nog onderschat. Terwijl ieder koffiemoment medewerkers een flinke boost geeft. Koffiedrinkers zijn hierdoor aantoonbaar productiever.
Lees verder

Oplaadbare zakenauto met F1-inspiratie
Als crossover-modellen scoort de Renault Captur hoog. Hij oogt stoer, is met 423 centimeter lengte nog handig in het verkeer en blijkt tóch verrassend ruim en veelzijdig. Bovendien laat Renault de spreekwoordelijke bankrekening niet springen.
Lees verder

Een lease e-bike in 2020: nieuwe regeling
Voldoende beweging bevordert de productiviteit van werknemers. Steeds meer werkgevers zijn van dit gegeven op de hoogte en stimuleren dit op de werkvloer. Ook het kabinet erkent dit feit en draagt haar steentje bij, door beweging op de werkvloer onder werkgevers te stimuleren. Een goed voorbeeld van dit nieuwe beleid is de verandering van de wet en regelgeving omtrent de fiets van de zaak. Sinds 1 januari 2020 is het voor werkgevers en werknemers namelijk stukken voordeliger én aantrekkelijker om een fiets van de zaak te rijden. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het zakelijk leasen van een e-bike!
Lees verder

De Zaak lanceert slimme online omgeving voor ondernemers
In een zeer bewogen jaar voor ondernemers, waarin de coronacrisis toesloeg, is deskundige hulp en snel schakelen meer dan ooit een voorwaarde om te overleven en nieuwe successen te behalen. Daarom lanceert De Zaak vandaag een volledig vernieuwde versie van het platform MijnZaak. Door de combinatie van intelligente tooling en 1-op-1 deskundig advies krijgen ondernemers de focus weer terug op hun core business.
Lees verder

'Het draaide meer om de wedstrijd die ik meemaakte'
In 1982 werd de cd geïntroduceerd in Japan. Een halfjaar later volgde ook de rest van de wereld. Het zou een revolutie betekenen in de manier waarop we muziek beleven. De uitvinding van de cd was het gevolg van een samenwerking tussen Philips en Sony. Eén van de hoofdrolspelers aan de Eindhovense kant is de nu 73-jarige Kees Schouhamer Immink
Lees verder

Ondernemen anno 1993 - De Zaak Oktober editie
We zijn er als ondernemers groot mee geworden: het tijdschrift De Zaak. 28 jaar geleden begon De Zaak met het maken van magazines voor ondernemers die willen groeien en elkaar helpen te groeien. Wat stond er toen in De Zaak en hoe verschilt dat ten opzichte van nu? We blikken terug naar De Zaak nummer 5 uit oktober 1993.
Lees verder