donderdag 24 september 2020

EU neemt meer tijd voor onderzoek overname Fitbit

EU neemt meer tijd voor onderzoek overname Fitbit
Google heeft meer tijd nodig voor het onderzoek naar de overname van Fitbit door Google. Pas na 23 december wordt duidelijk of die overname door kan gaan.
Lees verder

84 procent omzet cross-border e-commerce komt van marktplaatsen
De totale cross-border e-commerce markt in Europa vertegenwoordigt een omzet van 143 miljard euro in 2019 (exclusief reizen), waarvan 84 miljard, of 59 procent, wordt gegenereerd door marktplaatsen. Dat blijkt uit een studie uitgevoerd door CBCommerce met ondersteuning van FedEx Express en Worldline.
Lees verder

Nederland telt 4 miljoen online cursisten
In de afgelopen vijf jaar hebben meer dan 3,9 miljoen Nederlanders een online cursus, training of opleiding gevolgd, oftewel 28 procent van heel Nederland. Dit blijkt uit de E-Learning Monitor, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder ruim 4.600 Nederlanders.
Lees verder

TikTok opnieuw naar de rechter
TikTok is woensdag opnieuw naar de rechter gestapt om te voorkomen dat Google en Apple de app op last van de regering Trump moeten verwijderen. Het bedrijf heeft tot zondag om met een oplossing te komen.
Lees verder

Emerce B2B Digital: De digitale hemelpoort van de RAI
Het evenementen- en beurscomplex RAI zette onlangs als gevolg van corona dertig procent van zijn personeel op straat. De ontslaggolf valt zwaar, zo erkent Remco Pot, manager exhibitor services, vandaag op B2B Digital.
Lees verder

Datacenters openen (digitale) deuren
Ook dit jaar organiseert de Nederlandse hostingsector de Nationale Datacenter Dag, met 'thuiswerken' als thema. Naast de mogelijkheid om fysiek een datacenter te bezoeken, zijn er ook digitale tours.
Lees verder

Corona-app pas half oktober breder ingezet
De corona-app van de overheid wordt op zijn vroegst pas half oktober breder uitgerold. De bijbehorende wet moet eerst nog door het parlement.
Lees verder

Emerce B2B Digital: Manutan opent eigen CX-afdeling
Leverancier van kantoor- en magazijnartikelen Manutan opent een eigen afdeling customer experience. Dat is onderdeel van een grotere, internationale omslag van het bedrijf. Marketing- en e-commerce krijgen daarin een centrale rol.
Lees verder

StoryTel breidt uit naar Vlaanderen
Luisterboekenplatform Storytel zal in het laatste kwartaal van dit jaar ook beschikbaar zijn voor Vlaamse abonnees.
Lees verder