Doorgaan naar hoofdcontent

Emerce Fashion: ‘Tonnen meer omzet met conversie-optimalisatie’

Emerce Fashion: 'Tonnen meer omzet met conversie-optimalisatie'
Modeverkopers, en webwinkels in het algemeen, kunnen tonnen en miljoenen euro's extra omzet realiseren als ze de gebruikerservaring een beetje verbeteren. Daarvoor moeten ze wel structureel aan A/B-testen.
Lees verder

IAB Nederland brengt digitale audiolandschap in kaart
De Taskforce Digital Audio van branchevereniging IAB Nederland publiceert vandaag de eerste overzichtskaart van de Nederlandse digitale audiomarkt. Met het overzicht wil de taskforce marketing- en communicatieprofessionals inzicht bieden in de verschillende partijen die in het domein Digital Audio in Nederland actief zijn.
Lees verder

Supermarkten willen per drone bezorgen
Grote supermarktketens zien brood in het bezorgen van boodschappen per drone. Na Walmart gaat ook het Britse Tesco experimenteren.
Lees verder

Europese AI-gemeenschap gaat officieel van start
In heel Europa worden dinsdag 15 september de zogenoemde units van ELLIS (European Laboratory for Learning and Intelligent Systems) - waaronder de Nederlandse op Amsterdam Science Park - virtueel gelanceerd.
Lees verder

Eerste bedrijven naar drones en sensor-hub Unmanned Valley
Unmanned Valley, het fieldlab voor sensorgerelateerde technologieën en toepassingen op voormalig marinevliegkamp Valkenburg in Katwijk, verwelkomt de eerste bedrijven, allen […]
Lees verder

Bundel Apple One vanavond onthuld
Apple heeft het niet geheim kunnen houden: een dezer dagen lekten de bijzonderheden uit van Apple One, een nieuwe bundel van Apple diensten die het Amerikaanse bedrijf vanavond vermoedelijk zal onthullen.
Lees verder

Ziggo herstart gigabit-internet in Rotterdam
Ziggo herstart vandaag het aanbieden van supersnel internet met een downloadsnelheid tot 1 gigabit per seconde in Rotterdam inclusief Vlaardingen, Pernis, Rozenburg en Hoek van Holland.
Lees verder

Waardering Klarna naar 11 miljard dollar bij nieuwe investering
De investeerders Silverlake, GIC en Blackrock stappen met 650 miljoen dollar in bij betaalbedrijf Klarna, dat met de transactie wordt gewaardeerd op elf miljard dollar.
Lees verder

Flinders schroeft marketing op met Yellowgrape
Woonwinkel Flinders schakelt de expertise van e-commercebureau Yellowgrape in om zijn groei te helpen versnellen.
Lees verder