donderdag 17 september 2020

Emerce Fashion: online uitdagingen voor luxe mode

Emerce Fashion: online uitdagingen voor luxe mode
De coronacrisis kwam voor iedereen ongelegen, maar zeker ook voor de luxe merken, oftewel de markt voor exclusieve kleding, juwelen en horloges, parfums en cosmetica en mode accessoires. Consumenten kunnen zich geen grote uitgaven permitteren, maar dat wil niet zeggen dat ze deze categorie links laten liggen. Dat vertelt Hannah Kane, hoofdredacteur van het tijdschrift PHOENIX, komende donderdag tijdens Emerce Fashion.
Lees verder

'Volledige invoering van SCA voor online kaartbetalingen nadert snel'
De Betaalvereniging herinnert webwinkels aan de verplichting dat ze voor het einde van het jaar bij online kaartbetalingen de EU-richtlijnen voor veilige klantverificatie (SCA, Strong Customer Authentication) volledig moeten ondersteunen. Vanaf oktober zullen kaartuitgevers online kaartbetalingen zonder tweestapsverificatie volgens de Europese SCA-richtlijnen, steeds vaker afkeuren, bij steeds lagere bedragen.
Lees verder

Techdeal BP en Microsoft om CO2-reductie
Oliemaatschappij BP en softwarebedrijf Microsoft sluiten een deal om elkaar te helpen bij de vermindering van de respectievelijke CO2-uitstoot.
Lees verder

Spotify blieft Apple One niet
Muziekbedrijf Spotify heeft kritiek op de nieuwe Apple One bundel, waarin meerdere diensten worden gecombineerd. Die bundel werd gisteren officieel aangekondigd.
Lees verder

Eind september hardware evenement Google
Op 30 september organiseert Google een online evenement, waar zo goed als zeker de nieuwe Pixel telefoons worden aangekondigd.
Lees verder

EMERCE Top 10 European Startups 2020: de genomineerden
Ook dit jaar is er de verkiezing van de Emerce Top 10 European Startups. Hieronder presenteren we de tien genomineerden. De uitslag wordt bekendgemaakt op 8 oktober, de dag dat de online variant van eDay live gaat.
Lees verder

Beleggingsapp Peaks trekt verder Europa in
De Nederlandse fintech start-up Peaks breidt verder uit naar Spanje en later dit jaar naar Frankrijk. Hiermee wordt Peaks, zo zeggen de initiatiefnemers, de eerste app die het beleggen van je wisselgeld in vier Europese landen aanbiedt.
Lees verder

Profvoetballers FC Utrecht en Almere City FC lanceren online voetbalacademie
Profvoetballers Joris van Overeem van FC Utrecht en Tim Receveur van Almere City FC hebben een online voetbalacademie gelanceerd.
Lees verder

Trump weinig enthousiast meer over Oracle deal met TikTok
De Amerikaanse president Donald Trump maakt zich zorgen over de onderhandelingen die het Chinese ByteDance voert met Oracle over de verkoop van videoapp TikTok nu het moederbedrijf meerderheidsbelang wil behouden in de Amerikaanse activiteiten van het populaire platform.
Lees verder