Doorgaan naar hoofdcontent

Dominique Leroy (Proximus) naar Deutsche Telekom

Dominique Leroy (Proximus) naar Deutsche Telekom
Dominique Leroy (55), de voormalige topvrouw van Proximus, gaat op 1 november aan de slag bij Deutsche Telekom. Ze wordt er verantwoordelijk voor de afdeling 'Europa', die vooral de Oost-Europese activiteiten omvat.
Lees verder

Dutchy Design wordt DDA
Het in Amsterdam gevestigde branding agentschap Dutchy Design zal zich voortaan herpositioneren als creative solutions agency. De nieuwe naam: Dutch Design Agency (DDA).
Lees verder

Orange lanceert 5G-netwerk in vijf Spaanse steden
De Franse telecomgigant Orange is maandag begonnen met het aanbieden van 5G-diensten in vijf van de grootste Spaanse steden, minder dan een week nadat rivaal Telefonica zijn eigen dienst in het hele land uitrolde.
Lees verder

Tweehonderd Twinkle100 bedrijven doen minstens 10 miljoen euro
Precies tweehonderd bedrijven staan met 10 miljoen euro of meer genoteerd in de nieuwe Twinkle100, die in oktober verschijnt. Van hen kwamen er 28 tot minstens 100 miljoen euro aan online verkopen, zo meldt de e-commerce site.
Lees verder

Rituals verdubbelt online
E-commerce is dit jaar al goed voor twintig procent van de totale omzet van Rituals, vijf jaar eerder dan voorzien. Dat zegt oprichter Raymond Cloosterman in het septembernummer van RetailTrends.
Lees verder

Dynamisch verlichten met Flitsmeister verkeersdata in Assen
In de Gemeente Assen starten Sustainder en Flitsmeister een proef waarbij de slimme straatverlichting wordt geoptimaliseerd op basis van actuele verkeersdata.
Lees verder

Apple wil schadevergoeding van Epic Games
Apple wil een schadevergoeding van Epic Games, dat wederom naar de rechter is gestapt om ervoor te zorgen dat de 'verboden' game Fortnite weer in de App Store terugkeert.
Lees verder

HVC breidt afval-app uit
Afvalverwerker HVC heeft de afvalwijzer binnen de HVC afval-app uitgebreid met een barcodescanner en een foto mogelijkheid. In één oogopslag is nu duidelijk in welke bak een product hoort, zo belooft het bedrijf.
Lees verder

Prijzen Xbox Series bekend gemaakt
Zowel de Xbox Series X, de snelste en krachtigste console, als de goedkopere Xbox Series S worden op 10 november gelanceerd. De voorverkoop begint op 22 september. Ook in de Benelux.
Lees verder