Doorgaan naar hoofdcontent

Burst in handen van Intracto Group

Burst in handen van Intracto Group
Het digitale bureau Burst uit Rotterdam komt in handen van Intracto Group, dat daarmee uitgroeit tot een organisatie van ruim negenhonderd man.
Lees verder

Nieuwe PlayStation vanaf 19 november in Nederland
De Playstation 5 is vanaf 19 november beschikbaar in Nederland, zo heeft Sony woensdagavond bekendgemaakt.
Lees verder

Browserextensie souffleert prijzen aan huizenkopers
De datadienst voor huizenzoekers Walter Living brengt een plug-in voor webbrowsers uit die de prijshistorie van huizen op Funda verklapt.
Lees verder

Emerce Fashion: 'Fashion is een monster dat de wereld vernietigt'
"We moeten naar een nieuwe manier van maken en ervaren. Mode moeten weg van het imago van wegwerpartikel". Dat zegt Peter Leferink van Peter Leferink van het Amsterdam Fashion Institute.
Lees verder

Zoom-vermoeidheid slaat toe
Het intensieve gebruik van videovergadersystemen leidt tot vermoeidheid en zelfs uitputting in Duitsland, een echte kantoornatie. Zoomvermoeidheid wordt het fenomeen al genoemd, naar de software die in 2030 in korte tijd zeer populair werd.
Lees verder

Daling in aantal tv-abonnees vertraagt, leegloop bij KPN
Mogelijk heeft de coronacrisis geholpen de daling van het aantal tv-abonnees in het tweede kwartaal te vertragen. Slechts 12.000 abonnees vertrokken tijdens het tweede kwartaal, de helft van het aantal in het eerste kwartaal van 2020, zo blijkt uit onderzoek van Telecompaper.
Lees verder

Emerce Fashion: 'Parfumado heeft mondiale aspiraties'
Parfumado heeft mondiale aspiraties. Dat vertelt oprichter Martijn van Rooy van de abonnementsdienst voor merkparfums vandaag op Emerce Fashion. "Ik denk dat ons concept ook in andere landen werkt. Hello Fresh is wat dat betreft een belangrijke inspiratie."
Lees verder

Vandaag opening mediamuseum Beeld en Geluid Den Haag
Beeld en Geluid heropent donderdag het museum dat tot vorig jaar bekend stond als COMM, en eerder ook als Museum voor Communicatie en als het PTT Museum.
Lees verder

32 miljoen nieuw groeigeld CM.com
Communicatieleverancier CM.com geeft nieuwe aandelen uit om via de beurs 31,8 miljoen euro nieuw kapitaal te verwerven.
Lees verder