woensdag 19 augustus 2020

Webinar Internationalisering: productiespreiding en vestiging China

Webinar Internationalisering: productiespreiding en vestiging China

Bent u actief in China en heeft u last van de gevolgen van de coronacrisis? Werkt u veel samen met Chinese producenten en wilt u weten hoe u problemen in uw productieketen kunt oplossen? Meld u dan aan voor dit gratis webinar op 1 september. Laat u bijpraten over productiespreiding en het openen van een vestiging in China.

De gevolgen van de coronapandemie zijn in China nog steeds te merken. De productie kan stilvallen omdat fabrikanten geen onderdelen binnenkrijgen. Ook maken de strenge reisbeperkingen het erg lastig om naar China te reizen.

Lees verder

Schrijf uw startup nu in voor de NENnovation Award

Houdt u zich als startup zich bezig met creatieve en effectieve innovaties die de wereld een stukje beter maken? Meld uw bedrijf dan nu aan voor de NENnovation Award 2020.

Lees verder

Webinar China: recycling en zero-waste in de bouw, met pitch

Hergebruik van bouwafval is in China minder ontwikkeld dan in Nederland maar er zijn veranderingen gaande. Tijdens 2 seminars krijgt u een indruk van de ontwikkelingen in deze markt. Meld u aan en praat mee.

Nederland staat in de wereldtop als hergebruiker van beton en bouwafval: ongeveer 95% wordt gerecycled. In China is dat nog 10%. Er is veel te doen op dit gebied.

Toch leveren sommige partijen in China wel inspanningen om bouw- en sloopafval efficiƫnter en duurzamer te verwerken en te recyclen. Zo werken 11 Chinese steden al mee aan een 'zero-waste' city pilot-project.

Lees verder

Staat uw techniek straks op de Milieulijst 2021?

Tot 1 september 2020 kan het bedrijfsleven voorstellen indienen voor de nieuwe Milieulijst van 2021. Iedereen kan gewenste aanpassingen voor de Milieulijst doorgeven aan RVO.

Lees verder

Aanvragen voor pluimvee en eieren september 2020

Nieuwsbericht 20.056 - In september kunt u importrechten en/of invoercertificaten aanvragen voor verschillende invoerregelingen in de pluimvee- en eiersector.

Lees verder